2777
2789
الابای تو خونت داری 😐

خونم ویلاییه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کن کورسو بگیر

رفتم تو اینترنت دیدم چقدر بززگ و ترسناک بود😂از خودمم بززگتره از پسش برنمیام 😅

لاالله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین واستجبناه له وننجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین💚🪻💚

اسی یه نژاد میشناسی ک خیلی ناز و مهربون باشه ، خیلیم نرم باشه.گنده هم نباشه👺

پامر

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اسی یه نژاد میشناسی ک خیلی ناز و مهربون باشه ، خیلیم نرم باشه.گنده هم نباشه👺

چاو چاو بگیر یا بعضیا میگن چوچو یا ماستیف

مثه شیر نرمه😅

کلی اگه بخوای کوچیک باشه شیتزو موهاشم دوتایی ببند

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

چاو چاو بگیر یا بعضیا میگن چوچو یا ماستیفمثه شیر نرمه😅کلی اگه بخوای کوچیک باشه شیتزو موهاشم دوتایی ...

وای این سگ مالتیز چقد نازههه

اوخودااا

عاشقش شدم🥺🥺🥺

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

حس وفاداری و مراقبت سگ ها اصلا به جثه شون ربط نداره. اتفاقا سگ های کوچولو خیلی شاخ بازی درمیارن! و بذارین بگم که خیلیا (که قد و هیکلشونم ملاک نیست) از سگ های کوچولو هم میترسن!

سگ قبلیم که شیتزو تریر بود یه بار دست یکی که خواسته بود گوشی شوهرمو بدزده گاز گرفته بود همونجور آویزون دستش مونده بود تا شوهرم بگه ولش کن! یه بار هم یه بچه دو ساله داشت میرفت وسط خیابون آروم پشت لباسشو گرفت کشیدش عقب.

بعد سگ گنده دالمیشن دیدم مث سگ ترسیده بود رفته بود زیر میز دامپزشک بیرون نمیومد.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
حس وفاداری و مراقبت سگ ها اصلا به جثه شون ربط نداره. اتفاقا سگ های کوچولو خیلی شاخ بازی درمیارن! و ب ...

ولی نباید بزاری سگت ب کسی مثه مورد اول آسیب بزنه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.