2777
2789
عاشق همشونم خودم پانسیون دارم از همه نژاد ولی برای خونه پامر و شیواوا نگه میدارم و یه الابای

نگو آلابای

نمیترسی؟

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش سگ داشتم

نمیدونم کدوم نژاد بهتره

ولی سگ باهوش و قوی و وفادار میخوام سگی که از صاحبش دفاع کنه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نگو آلابای نمیترسی؟

میگم خودم پانسیون دارم و همه جورشو نگه میدارم دیگه ترسم ریخته

ن عاشقشم

انقدر مهربونه باهام

فقط پشتم راه میااد به غریبه ها چشم غره میره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

الان اشپتز دارم قبلا شیتزو تریر داشتم. اگه جا و امکانشو داشتم باکسر دلم میخواست. شی واوا و چاوچاو هم میبینم دلم میره. هاسکی هم خیلی خوبه گلدن رتریور هم که اصلا سگ خونواده است انقدر مهربونه. ولی خب میگم اینا شرایط نگهداری دارن و نمیشه همه جا آورد.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!