2777
2789
عنوان

چیز سفت مثل نخود زیر پوستی چیه

77 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من ۱۰ روزی میشه تو ناحیه تناسلی ام کنار لابیا ماژور یعنی نزدیک پوستم یه چیزی اندازه نخود سفت در اومده انگار از زیر پوستمه چیه ؟ تجربه داشتین؟ چیکار کنم خوب شه؟ چند روز پیش با دقت نگار کردم دیدم یه مو توشه گفتم شاید بخاطر مو هست مورو کندم ولی چند روز میگذره هنوز هست برامدگی یعنی چیه؟ تجربه داشتین؟ سر هم نداره شبیه جوش یه چیز دایره ای کوچیکه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه برجستگی سفت زیر پوست کنار لابیا ماژور، بدون سر، اندازهی نخود، و احتمالاً همراه با موی روییده یا زیرپوستی — میتونه چند علت شایع داشته باشه. اجازه بده چند احتمال رایج رو برات توضیح بدم تا ذهنت آرومتر بشه:

🔹 محتملترین علتها

مو برگشته به داخل (Ingrown Hair)

معمولاً بعد از اصلاح یا اپیلاسیون پیش میاد.

مو به جای بیرون اومدن، به داخل پوست رشد میکنه و باعث التهاب و سفتی زیرپوست میشه.

معمولاً دردناکِ خفیف یا حساسه و تا چند روز ممکنه بمونه.

کیست چربی یا کیست غدد سباسه (Sebaceous/Epidermoid cyst)

تودهای نرم یا سفت، زیر پوسته، ممکنه به مرور کمی بزرگتر یا کوچکتر بشه.

معمولاً سر نداره و در صورت عفونت کردن ممکنه قرمز یا دردناک شه.

آبسهی کوچک (بهویژه اگر درد یا گرما حس میکنی)

اگر ناحیه گرم، قرمز، یا دردناک شده یا ترشح داره، ممکنه عفونت کرده باشه.

🔹 کاری که الان باید بکنی

دستکاریش نکن.

نزنش یا فشارش نده، چون این کار عفونت رو پخش میکنه یا باعث آبسه بزرگتر میشه.

کمپرس گرم روزی ۲–۳ بار.

یک پارچه تمیز و گرم روی ناحیه بذار (۵–۱۰ دقیقه). این باعث باز شدن غدهها و خروج التهاب یا ترشحات میشه.

بهداشت و لباس مناسب.

لباس زیر نخی و گشاد بپوش، ناحیه رو خشک نگه دار. از تیغ یا اصلاح تا خوب شدنش اجتناب کن.

اگر بعد از چند روز بهتر نشد یا بزرگتر شد، حتماً دکتر زنان یا عمومی ببین.

ممکنه نیاز به تخلیهی ساده یا آنتیبیوتیک باشه.

🚨 فوراً به پزشک برو اگر:

تب داری یا محل قرمز و داغ شده.

درد زیاد یا ترشح چرکی یا بوی بد پیدا کرده.

توده در حال بزرگ شدن سریع یا تغییر رنگ است.

عزیزم خوشحال میشم بیای تایپکم

یه برجستگی سفت زیر پوست کنار لابیا ماژور، بدون سر، اندازهی نخود، و احتمالاً همراه با موی روییده یا ز ...

نه عزیزم اصلا احساس نمیکنمش نه درد داره نه عفونت هیچی

بعد چند وقت؟ کاری نباید انجام بدم؟

ن فقط بهداشتتو رعایت کن ک عفونت بیشتر نشه ..شرایطشو داری روزی ی بار گردن ب پایین دوش بگیر بهش دست نزن و فشار نده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ن فقط بهداشتتو رعایت کن ک عفونت بیشتر نشه ..شرایطشو داری روزی ی بار گردن ب پایین دوش بگیر بهش دست نز ...

منواقعا بهداشتمو اخه رعایت میکنم نمیدونم چرا اینطوری شد

ببین کارایی که گفتم بکن اگه درد وعفونت ندارهملی گلد با کد معرف :MGEeWI2v5Gum بزن ۲۰۰ هزارتومن دریافت ...

کجا بزنم؟

میکنم این کارارو شبت قبل خواب کمپرس اب گرم میزارم ۱۰ مین پماد

کجا بزنم؟میکنم این کارارو شبت قبل خواب کمپرس اب گرم میزارم ۱۰ مین پماد

خب خوبه همین کار بکنی خوب میشه

بروتوگوگل بزن سایت ملی گلد ثبت نام بزن شمارت زدی زیرش نوشته کد معرف : MGEeWI2v5Gum این بزن تموم