2777
2789
عنوان

متاهل ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 48 پست
وا يعني چي مرد از كلمه كجايي متنفره؟!!!!!! حالا اگر زن هم بگه من متنفرم از كلمه كجايي مردا قبول ميكن ...

قبلا همینجوری بود بخدا الان چندماهی هست داره گند میزنه به زندگی جوری که حریفش نمیشم و چون باردار هم هستم انگار از من بدش میاد هی میگه حالا تو بچه رو سالم به دنیا بیار ببینیم چی میشه گاهی باهام خوبه گاهی بداخلاق 

بسپرش به خدا درست میشه

پس نکن عزیز من.چکارکنیم دیگه،مردا هرکدومشون یه مشکل دارن باید زندگیمون وارامشمون رو خودمون بسازیم.کار زن خیییلی از مرد سختتره تو این موارد.

اصلا با خودت عهدببند چندماه تو کارهاش تجسس نکن وفقط محبت کن.وقتی سرکاره پیام عاشقانه براش بفرست.بذار پیش تو ارامش داشته باشه.درست میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه خواستگار داشتم که یکم سرگوشش میجنبید تا فمیدم ردش کردم همین فقط

اگه شوهرت رو بخشيدي با قلبت ببخش و فراموش كن كه بهت بد كردهاگه همش فكر كني داره خيانت ميكنه اعصاب خودت هميشه داغونه و آرامش نداري

حتما اینقدر ازش پرسیدی ک خسته شده و لج کرده.

اگه میخوای بیاد همه چیزو بگه بگو بهش ک من نمیخوام ازادیتو بگیرم.چون بهت اعتماد دارم دیگه نمیپرسم ازت.و دیگه نپرس و تو این مدت هر چیزی هر چیزی ک ازت پرسید نگو چرا رفتی چرا اینکارو کردی نباید این کارو میکردی و ...

حتی اگه کارش بد باشه.بعد از مدتی هر کاری ک بکنه اول میاد به تو میگه .

من همین مشکلو داشتم همین کارو کردم.الان نمیذاره برسه خونه زنگ میزنه برام تعریف میکنه.من حتی اون زمان نمیدونستم درامد شوهرم چقدره .

ولی اگه یه بارم حتی یه جاشو اشتباه بری چون پس زمینه ی ذهنی داره خراب میشه و دیگه هیچی رو بت نمیگه

اگه شوهرت رو بخشيدي با قلبت ببخش و فراموش كن كه بهت بد كردهاگه همش فكر كني داره خيانت ميكنه اعصاب خو ...

اخه نمیدونم هنوز بهش زنگ میزنه یا نه توی خونه رفتارش عادیه اما میره بیرون همش میترسم دوباره بهش نزدیک بش ولو با یه تماس این میشه که خون خونمو مبخوره وگرنه شوهرمو دوست دارم واقعا

بسپرش به خدا درست میشه

قبل از ازدواجم همسرم ت  بچگی به دختر داییش دل میده و به یکی میگه بپرس چه حسی نسبت به من داره اونم میگه هیچ خلاصه شوهرم بیخیال عشق و عاشقی میشه اون موقع ۲۰ سالش بود تو ۲۳ سالگی که با هم دوست بودیم و بعدش ازدواج کردیم دختر داییش یه هفته بعد از ازدواج ما زنگ زد خونمون گوشیو جواب دادم گریه میکرد گفتم ریزان خانوم اتفاقی افتاده ؟ داد زد گفت زنیکه ی خراب گوشیو بده کیهان ازش بعید بود این حرف چون مذهبین تا حالا برخورد مستقیم با نامحرم نداشتن به جز شوهر من که با من بود گوشیو دادم کیهان گفتم دختر داییته حالش بده رفتم تو اتاق گوش دادم داشت میگفت گوه خوردم طلاقش بده بیا قول میدم خوشبخت ترین مرد رو زمین شی😔😔😔

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
شوهرت چی گفت؟

هیچی نمیگفت هی اون حرف میزد هی میگفت دختره ی ج*نده و این چیزا یهو گفت خفه شو دهنتو ببند اون موقل که اومدم جلو ناز کردی ؟؟ریزان گفت ولی من دوست دارم همسرم گفت من دوست ندارم ولی اینم بدون اگه داشتمم یه قدم سمتت برنمیداشتم چون من دخترونگی یک نفرو گرفتم بخاطر ناز های تو از دستش نمیدم گرچه هزار برابر سر تر از توعه ولی خو از اون روز همسرم رفتارش باهام تغییر کرد حس میکنم به اون فک میکنه😔

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
هیچی نمیگفت هی اون حرف میزد هی میگفت دختره ی ج*نده و این چیزا یهو گفت خفه شو دهنتو ببند اون موقل که ...

اما نقطه ضعف دستش نده توروخدا حواست باشه خیلی سفت و محکم رفتار کن نفهمه روی این موصوع حساسی

بسپرش به خدا درست میشه