2777
2789
عنوان

متاهل ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 48 پست
این حرفش درسته. مرد یا زنی که بخواد زیرابی بره راحت میتونه بره و پنهان کنه ولی اخه وقتی ادم زیرابی ...

منم بخاطر همین چیزا میترسم دیگه .... اینقدر دعا میخونم براش که خدا فقط حفظش کنه خودمم دارم له و داغون میشم

بسپرش به خدا درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا يعني چي مرد از كلمه كجايي متنفره؟!!!!!! حالا اگر زن هم بگه من متنفرم از كلمه كجايي مردا قبول ميكنن؟!!!!

استارتر مگه بچه گرفتي به سرپرستي كه بايد مراقبش باشي شيطوني !!!!!!! نكنه ببيني كجا ميره با كي ميره!!!!! مردي كه ازدواج كرده بايد مسئوليت  سرش بشه و تعهد داشته باشه به زندگيش اگر نداشت تو نميتوني كاري كني، در ضمن مرد اگر اهل زندگي باشه مطمئن باش از كلمه كجايي متنفر نيست چه بسا خودش ميگه كجا بوده بدون اينكه بپرسي

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

شوهرم وقتی میاد خونه 

من هر چیزی اتفاق بیوفته یا بچه ها کاری کنن بهش میگم 

حتی اگه شماره ناشناس بهم زنگ بزنه یا مامانم زنگ بزنه همه رو تعریف میکنم 

بعد میگم این خبرای من 

حالا تو چه خبر خسته نباشی چه کارا کردی 

اونم ریز و درشت رو میگه

سوال جواباي اين مدلي مرد رو دروغگو و پنهان كار ميكنه بهتره نپرسي ولي مردت صادق بمونه

راس میگه کاری نکن ک شروع به دروغ گفتن کنه و دروغ گفتن عادت بشه براش

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
عزیزم با سیاست جذبش کن سمت خودت  خدااینجور دخترا رو خفشون کنه 😁 بی سرو پا هستن 🙄

خیر نبینن این دخترا از ته دل میگم واقعا ما ها به همجنس خودمون رحم نمیکنیم   

بسپرش به خدا درست میشه
وا يعني چي مرد از كلمه كجايي متنفره؟!!!!!! حالا اگر زن هم بگه من متنفرم از كلمه كجايي مردا قبول ميكن ...

عزیزم زیاد ک سوال کنی حساس میشن و بدشون میاد

دیگ هرکی ی اخلاقی داره

مرد از کنترل شدن بدش میاد 

زن هم همینطوره اما برای حفظ زندگیت باید صبور باشی و دنبال راه حل با لجبازی و دعوا هیچی درست نمیشه گاهی باید حرف زور روهم قبول کنی...تازندگیت اون چیزی بشه ک میخای...

درکت میکنم.شغل شوهرمنم  طوریه که دخترزیاد دوروورش هست.من با محبت و پیام عاشقانه در ساعات کاری و ...

خوش به حالت من الان چهره بدی پیدا کردم زنگ بزنم فک میکنه برای فضولی زدم حالش بد میشه از من 

بسپرش به خدا درست میشه
عزيزم يه سوال ازت ميپرسم شما قبلا شكست عشقي خوردي و مورد خيانت شديد قرار گرفتي؟؟؟

شکست عشقی نه اما یه خیانت در حد مکالمه و رفت امد محل کار  دیدم ازش 

بسپرش به خدا درست میشه
خوش به حالت من الان چهره بدی پیدا کردم زنگ بزنم فک میکنه برای فضولی زدم حالش بد میشه از من 

ی مدت نزنگ بهش 

کاری نداشت باش 

هرزمان هم ک زنگیدی فقط ابراز دلتنگی کن 

و زودتر اون خدافظی کن سعی کن خودت پایان بدی ب تماس ن اون 

کم کم بهت اعتماد میکنه و ب اشتباهات خودش پی میبره 

مرد مث کفتر میمونه هرجا ک بره آخرش برمیگرده پیش خودت...اینو یادت باشه

امیدوارم ک این روزهای پراز دغدغت تموم شه خوشی تمام وجودت بگیره ❤