2777
2789
عنوان

متاهل ها کمک

452 بازدید | 48 پست

همسر من دوست نداره ازش بپرسم کجا میره با کی میره چرا میره کی بر میگرده از طرفی نپرسم احساس میکنم شیرازه زندگی از دستم رها میشه چیکارش کنم الان سر این مثله خیلی به مشکل خوردیم دلم نمیخواد از دست بدمش از طرفی اونم دلش نمیخواد یکم اعتماد منو جلب کنه بعد شیطونی هایی که کرده توی این مدت خلاصه نپرسم چیزی باهام خوبه بپرسم دعوا و قهر ؟ الان چیجوری باید هم حواسم بهش باشه گندی نزنه هم ازادیشو ازش نگیرم؟

بسپرش به خدا درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم اولش همینجوری بود ولس شیطونی نداشت یه مدت ازش نپرسیدم بعد ی مدت بهش میگفتم کجا میری منم بیام 

کجایی بیا فلان چیز لازممه 

یا مثلا میگفتم کجایی بیا منو ببر فلان جا اون موقع خودش میگفت کجاس کجا میره از کجا میاد

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑

نپرس

وقتی میاد خونه شربتی چایی چیزی بیار

از اتاافاقایی ک تو طول روز واسه خودت افتاده بگو

اونم کم کم میگه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
نپرس وقتی میاد خونه شربتی چایی چیزی بیار از اتاافاقایی ک تو طول روز واسه خودت افتاده بگو اونم کم ...

اتفاق

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

نمیدونم چند وقته ازدواج کردید 

ما این مسائلو قبل ازدواج حل کردیم و راجبش حرف زدیم. مگه میشه ادم ندونه شریک زندگیش کجا میره خب

ازش سوال نپرس فعلا راجبش باهاش حرف بزن که نیاز داری بدونی

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.

وقتی بدش میادازش بپرسی دیگه فایده نداره شاید برا اذیت کردنت بهت دروغ بگه کجابودم.بنظر من چند ماه نپرس تا حساسیتش ازبین بره.پرسیدن تو چه دردی دوامیکنه بجز اینکه ازت ناراحت بشه.یه مدت نپرسی خودش بعدا برات میگه

نمیدونم چند وقته ازدواج کردید  ما این مسائلو قبل ازدواج حل کردیم و راجبش حرف زدیم. مگه میشه اد ...

میگه هر کاری کنی من کاری که باید کنمو انجام میدم پس بهتره اعتماد کنی برای خودت بهتره . انقد لجم میگیره اینجوری

بسپرش به خدا درست میشه
شوهرمنم اولش همینجوری بود ولس شیطونی نداشت یه مدت ازش نپرسیدم بعد ی مدت بهش میگفتم کجا میری منم بیام ...

البته اینم بگم بعد یه مدت مثلا یه ماه درست شد این رفتارش چون منم نم پس نمیدادم خودش میدید دارم رفتار متقابل انجام میدم الان خودش میاد میگه برام هما چیرو قبل اینکه من بپرسم خودش میاد توضیح میده بهم یااگه یه کاری کرده باشه ک ممکنه ناراحت بشمو توضیح میدا و درد و دل میکنه و از اون مدت ب این ور ما هیچ چیز پنهونی از هم نداریم

انشالله مال توهم درست میشه موقتیه این رفتارش

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
وقتی بدش میادازش بپرسی دیگه فایده نداره شاید برا اذیت کردنت بهت دروغ بگه کجابودم.بنظر من چند ماه نپر ...

میترسم باز این دخترای محل کارش اویزونش بشن

بسپرش به خدا درست میشه
میگه هر کاری کنی من کاری که باید کنمو انجام میدم پس بهتره اعتماد کنی برای خودت بهتره . انقد لجم میگی ...

این حرفش درسته. مرد یا زنی که بخواد زیرابی بره راحت میتونه بره و پنهان کنه

ولی اخه وقتی ادم زیرابی نمیره چرا باید هول و ولا بندازه تو دل زن یا شوهرش؟

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.