من نمیدونم سواد جنسی چرا انقد تو این مملکت پایینه. طرف میاد میگه زن دایی همسایم ده ساله طبیعی جلوگیری میکنه و حامله نشده پس روش خوبیه!!! این روش کاملا شانسیه. چرا رو زندگی یک انسان و سلامت رحم خودتون قمار میکنین؟؟؟ بهترین روش استفاده دو مورد همزمانه. بی ضرر ترین ها کاندوم و بعدش آیودی هست🙌🏻 هزاران بارداری ناخواسته در روز تو این سایت میبینم که تازه کاسه چه کنم گرفته دستش. بابا اون مایع پیش اب مرد هم حاوی اسپرمه!
من ۲ ساله طبیعی جلوگیری میکنم . باردار نشدم😂😍چیزی نمونده ۱ سال و نیم دیگه هم روش . کاندوم همسر قبو ...
ما ۱۵ ساله روشمون طبیعیه و خطا نداشته 😁😁😁🙈
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من 10 سالہ جلوگیری طبیعی دارمتو ھمین سایت خیلیام با کان باردار شدن
با رواشای دیگم شدن
قرص و دستگاه
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
حالا هی نگو چشم میخوری ماه بعد تاپیک میزنی خانما بنظرتون بی بی چکم مثبته؟ خخخخ
😅😅😅😅نه حواس جمعه 😁
روش جلوگیریتون چی بود؟ حرف من اینه که همه روش ها خطا داره اما طبیعی اصلا روش جلوگیری محسوب نمیشه
اسی جون بخدا ربطی به سواد جنسی نداره ماها که پلی کیستیکیم مثل بمب ساعتی هستیم که با یه سیم اشتباه میتونه درثانیه منفجر بشه من خودم بچه دومم با کا. ن. د. و باردارشدم پزشک خودم تعجب میکرد آی یو دی که گفت به هیچ وجه مناسبت نیست قر ص پیشگیری هم که همه هورمونارو میزنه به هم در نتیجه برای تیم بد بخت پلی کیستیکا همون طبیعی صلاحه😂😂😂😂
دقیقاخواھر من الان دستگاہ گذاشتہاینقدر پریودیش سنگین شدہ و طولانی کہ حاضر شدہ برہ بردارہ 15 روزہ پری ...
لوازم پیشگیری همشون عوارض دارن
منم به هیچ عنوان قبول نمیکنم
همون اولم به شوهرم گفتم یا وازکتومی کن یا ۱۰۰ درصد حواستو جمع کن