2777
2789
عنوان

با یک میلیاردچه ماشینی بخریم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 35 پست
من خودم ام وی ام دوست دارم ولی شوهرم فروخت تیگو خرید تیگو جادارتره شوهرم می گه فنیش خوبه

ماهم ام وی ام 315داشتیم راضی بودیم به خاطر کسر قیمت چندسال قبل فروختیم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چیزی میخواید که اذییتتون نکنه راحت باشه ،وگرنه الا کوییکشده ۹۰۰ ،بین این دوتا کدوم مطمئن تر ،برل ...

بالاخره نمی خواهیم که ضرر کنیم

همکارم برلیانس داره پیشنهاد داد شاهین یا دنا بخرم

پولت برای دنا وتارا نریز دور فقط رخ دارن ،اتومات هاشون اصلا کیفیت ندارن کم میارن

اره همسرمم ایران خودرو هست میگه گفتن اتومات داخلی خوب نیست مگه نه می خواستیم دنا بخریم

حالا موندیم چیکار کنیم

اتومات ایرانی میگن خوب نیست اطلاعات دارین؟

والا ما ی پراید داریم خودمون اتوماتش کردیم، ی دنا هم داریم اون خودش اتومات بود، شاید باورت نشه ولی پراید کمتر تعمیرگاه میره تا دنا پلاس😂😂😂😂

خدایا بسهه دیگهههه ...

والا ما ی پراید داریم خودمون اتوماتش کردیم، ی دنا هم داریم اون خودش اتومات بود، شاید باورت نشه ولی ...

ماشین های قدیم به نظرم بهتره

الان بااین تحریم ها جنس خوب نمیادداخل کشور که ماشین خوب تولید بشه

اره همسرمم ایران خودرو هست میگه گفتن اتومات داخلی خوب نیست مگه نه می خواستیم دنا بخریم حالا موندیم چ ...

بگرد ماشین های قدیمی پیدا کن الا ینفر گفت مگان واقعا خوبه ،همسرمن ال نود داره اتومات ماشین خوبیه ،ماشینای جدید فقط رخ دارن