2777
2789
عنوان

تورو خدا راهی برای ازبین بردن شپش بگین دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 54 پست

سرکه رو یکم گرم کن

خیلی نه ها اونقدری ک دست نسوزه

ولرم بشه

اسپری کن ب سرش شونه کن

جوری که کل سر و موهاش خیس بشه

بعد با پلاستیک حداقل دوساعت ببند بذار بمونه بعد ببر حموم

از حموم اومد قشنگ شونه کن با دنده ریز

تو ماه دوبار اینکارو بکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همین چند وقت پیش دختر چهارسالم سرش شپش گرفت خودم اواخر بارداریم اصلا نمیتونستم بشینم تمیز کنم به سختی هی یه جاشو تمیز میکردم باز خودم نمیتونستم خودشم نمیزاشت اذیت میشد زایمان کردم که دیگ کلا دو هفته ول شد سرش پر شده بود به این فکر افتادم برم کلا کوتاه کنم ولی شوهرم همش میگفت نه موهاش قشنگه حیفه دیگ از همین نی نی سایت دیدم نوشتم با سس ماینز منم یه شب ته سس ماینزمم بود گرفتم زدم به سرش پلاستیک و روسری بستم انقد نق زد که سرم میخاره روسری بردار گفتم نه تحمل کن باید باشه دیگ به زور خوابید تا طرفای ظهر فرداش که رفت حموم سرش و شست اومد موهاش خشک کردم هرچی شونه کردم هیچی نریخت گفتم لابد چون موهاش یکم نم داره چسبیده نمیریزه سرش نگا کردم چیزی ندیدم تا باز بعد چند ساعت دوباره شونه کردم باز هیچی نریخت با شونه مخصوص سرش نگا مردم دیدم یه دونه چسبیده ب سرش برداشتم دیدم مرده انقد خوشحال شدم یعنی کلا نابود شدن حتی رشک ها هم مرده بودن البته اونا به مرور میریزن با حمام رفتن ولی شپشاش کلا مرده بودن و با همون حمام ریخته بودن و فقط چند تا کم چسبیده ب سرش من دیدم حتی سر خودم که از سر دخترم گرفته بود هم تمیز شد بدون سس نمدونم چطور ولی سر دخترم که تمیز شد انگار کلا ریشش سوخت موهای منم خود ب خود تمیز شد

دو سال پیش وضع خراب بود همه شپش میگرفتن منم رفتم عقد پسر دایم از دختر دایم گرفتم خودم و پسر ۲ سالم افتضاح بود هر کاری میکردم می رفتن دوباره می یومد آخرش فهمیدم مادرم اینا هم گرفتار شدن از اونا برمیگشت هیچی مادرمم دوا درمون کردم تموم شد راحت شدم نگو دوباره اومده که سکته میکنم لعنتی بد چیزیه من رفتم دکتر آخرش یه داروی خیلی قوی داد با اون خلاص شدم ولی بعدش ریزش شدید گرفتم برای پسرم فقط با دست رشک ها رو نابود کردم رفتن

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
شامپو پرمترین روغن اسپند سرکه حنا هم زدم همه کارکردم با تاید هم شستم

دختر داداشم یه سال درگیرش بود

فقط یه قطره به اسممعجزه درمانش کرد

برو عطاری بگو قطره معجزه برا شپش میخوام

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

دختر داداشم یه سال درگیرش بود فقط یه قطره به اسممعجزه درمانش کردبرو عطاری بگو قطره معجزه برا شپش میخ ...

من گرفتم فایده نکرد اینا خیلی تقلبی دارن

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من گرفتم فایده نکرد اینا خیلی تقلبی دارن

برا دختر داداش من خیلی خوب با دوبار استفاده کامل پاک شد

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

برا دختر داداش من خیلی خوب با دوبار استفاده کامل پاک شد

خب احتمالاً اصل گرفتی وگرنه تقلبی زیاد دارن