2777
2789
همش میترسم جنگ بشه. میگم زمانی که میخوام بذارم سر خوندن برم استراحت کنم و بگردم

وا

اینا بهانس

حالا دوماهه دارن میگن جنگ میشه

شد ؟!!!

به فرض که جنگ بشه

تو میدونی کی جنگ بشه ؟

میدونی کی تموم بشه ؟

نشستی هیچ کار نمیکنی که شااااید جنگ بشه

بشین بخون دنبال بهانه نباش

من شاغلم از شش صبح میزنم بیرون هفت شب میام خونه که نمیرسم بخونم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
وا اینا بهانس حالا دوماهه دارن میگن جنگ میشه شد ؟!!! به فرض که جنگ بشه تو میدونی کی جنگ بشه ؟ میدون ...

علاوه بر ترس جنگ آمار و زبان هم توومخم نمیره کاملا صفرم. تو چی؟ درسای سختتون چیه وچطورمیخونی؟ و حالا که شاغلی چه ساعتهایی درس میخونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاوه بر ترس جنگ آمار و زبان هم توومخم نمیره کاملا صفرم. تو چی؟ درسای سختتون چیه وچطورمیخونی؟ و حالا ...

ما کل رشتمون سخته

شیمی آلی شیمی تجزیه کوانتوم معدنی زبان

خب برو دوتا درس دیگه بخون

پنجشنبه جمعه ها خیلی میخونم و طی هفته سه ساعتی بعد از سرکار مرور

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ما کل رشتمون سخته شیمی آلی شیمی تجزیه کوانتوم معدنی زبان خب برو دوتا درس دیگه بخون پنجشنبه جمعه ها خ ...

مجردی؟ اخه من متاهلم و در هر حال میبینم که نمیرسم بخونم. اخه این دو تا درس ینی آمار و زبان ضریب 3دارن هر کدوم😐اووف چه بدبختی گیر کردم. تو چه کتابایی خریدی. خود کتابای صلی درست یا مدرسان. من مدرسان خریدم نظرت چیه؟ امار و زبان رو فقط نگرفتم

مجردی؟ اخه من متاهلم و در هر حال میبینم که نمیرسم بخونم. اخه این دو تا درس ینی آمار و زبان ضریب 3دار ...

مجردم اما بدتر از من نیستی که شش صبح تا هفت شب خونه نیستم که

برنامه ریزیت ضعیفه

اگه بچه نداری واقعا برنامه ریزیت ضعیفه

معمولا صبح تا عصر آقایون سرکارن

اون تایم درست بشین پای درست

خب بخون یا یک کلاس نکته و تستی شرکت کن

ببین پیدا کن که تو آمار کدوم مباحث پرتکرار تره

اون مباحث رو درس نامه بخون بعد فقط برو تستای سالای قبل رو بزن

کنکور نصفش تکراریه

زبانم واقعا سخت نیست

هفته ای دوتا زبان سالای قبل رو بخون تحلیل من

https://ninisite.co/discussion/topic/9192289/برای-کنکور-ارشد-روزی-چند-ساعت-و-چند-ماه-خوندید

بخون این تاپیکو

مجردم اما بدتر از من نیستی که شش صبح تا هفت شب خونه نیستم که برنامه ریزیت ضعیفه اگه بچه نداری واقعا ...

اخه خونه کثیف میکنه میره منم تامیره بدو مشغول جارو و شستشو و لباس شستن و غذا پختن میشم چون تا ساعت پنج سریع میاد شامو ناهار یکی میکنه میخوره. شبها هم نگم برات انقد خستم که نگو. تو رو خدا یه چیزی بگو به خودم بیام. من خیلی عاشق درس بودم ولی این ترامپ لعنتی انگیزمو نابود کرد. منم همش میگم اگه جنگ بشه خونمون بغل جای خطریه میزنن میمیریم یا امتحانا لغو میشه. کلا نمیدونم چه مرگمه. از کتابات هم برام بگو چی خریدی و میخونی؟ کتابا اصلی یا مدرسان. میخوام به خودم بیام بشینم بخونم

https://ninisite.co/discussion/topic/9192289/برای-کنکور-ارشد-روزی-چند-ساعت-و-چند-ماه-خوندیدبخون ...

خوندم. چه همه شونم رتبه هاشون خوب شده بود😐😂ولی به نظرم اون موقع شرکت کننده ها کمتر بود حتی بدون کنکور هم بود ارشد. الان انگار رقابت زیادتر شده

اخه خونه کثیف میکنه میره منم تامیره بدو مشغول جارو و شستشو و لباس شستن و غذا پختن میشم چون تا ساعت پ ...

عزیزم میگم که مدیریت نمیکنی

اولا بشین باهاش حرف بزن

بگو سه ماه تا کنکور مونده رعایت کن خونه رو بهم نریز من برسم درس بخونم

اگه بهم بریزی منم نمیتونم جمع کنم

بچه که نیست قطعا همکاری میکنه

خونه رو کثیف میکنه نهایتش اینه لباساشو جمع نکنه دیگه راه نمیره تو خونه اشغال بریزه یا بچه که نیست که اسباب بازی شو بیاره بریزه وسط خونه

لباس که ماشین هست

جارو هرروز نرم هفته ای یک روز بزن بذار خونه کثیف باشه اصلا

غذا هم یا شام رو زیاد بپز ناهار بمونه یا بالعکس

صبح زود بیدار شو هشت استارت بزن دو ساعت بخون بعد برا استراحت نیم ساعت برو غذا بپز

دوباره دوستان بخون نیم ساعت جارو بزن

اینم که میگی جنگ اصلا برای من یکی قابل درک نیست

الان دوماهه میگن جنگ میشه

کو پس چرا نمیزنه ؟

بعد به فرض هم جنگ بشه تو میدونی اصلا کی میزنن ؟ چند وقت بخواد طول بکشه

شاید سر جمع مثل سری پیش دو هفته طول کشید کنکور هم عقب نیفتاد

مگه سری پیش سر جنگ دوازده روزه زدن خونتونو که الان نشستی دور از جون به پیشواز مرگ میری

فکر نکن وضعیت من خوبه

ی روز از شش صبح تا هفت شب برو بیرون تو خیابون اصلا کار هم نکن ببین بیای خونه میتونی اصلا از خستگی درس بخونی؟!

سه ماه زمان خیلی خوبیه خیلیا سه ماه خوندن رتبه زیر صد شدن

منم مدرسان میخونم

خوندم. چه همه شونم رتبه هاشون خوب شده بود😐😂ولی به نظرم اون موقع شرکت کننده ها کمتر بود حتی بدون کن ...

بدون کنکور ارشد نبوده هیچ وقت

اون استعداد درخشانه که هنوزم هست

واقعیت اینه کنکور ارشد خیلی راحت تر از لیسانسه

اتفاقا برعکس چند ساله که متقاضی کنکور خیلی کم شده چه لیسانس چه ارشد

چون میگن درس بخونیم که چی بریم مهارت یاد بگیریم

من سال ۹۹ کنکور کارشناسی دادم سال ۹۹ کنکور تجربی ۷۰۰ هزار نفر شرکت کننده داشت

امسال کنکور تجربی چهارصد هزار نفر

کلا متقاضی کنکور خیلی کم شده

حالا تازه لیسانس

ارشد که بماند

بدون کنکور ارشد نبوده هیچ وقت اون استعداد درخشانه که هنوزم هست واقعیت اینه کنکور ارشد خیلی راحت تر ا ...

میگم من از کجا بدونم امسال چند نفر متقاضی کنکورارشددعلوم تربیتی هست؟ و یه سوال بی ربط من آذر کنکور ثبت نام کردم کی میشه ویرایش کنم معدلمو و کلا بعد از ثبت نام دیگه چه کارایی باید کردو کی میشه کارت ورود به جلسه گرفت؟ از کجا بدونم کافی نتیه یه وقت اشتباه چیزی برام وارد نکرده باشه

میگم من از کجا بدونم امسال چند نفر متقاضی کنکورارشددعلوم تربیتی هست؟ و یه سوال بی ربط من آذر کنکور ث ...

نمیدونم تعداد متقاضی رو

یک هفته مونده به کنکور امکان ویرایش هست اطلاعاتتم تو خود سنجش میتونی چک کنی و همون چهار. روز به کنکور کارت ورود به جلسه میاد

نمیدونم تعداد متقاضی رو یک هفته مونده به کنکور امکان ویرایش هست اطلاعاتتم تو خود سنجش میتونی چک کنی ...

برم یکم فکر کنم ببینم به خودم میام شروع کنم دلم برا کتابهای نوم میسوزه. شوهرم بیچاره هی میگه چرا کتابات دست نخورده مونده تو که میگفتی باید زود شروع کنم خوندن البته خودشم اخلاقش خیلی بده و غر زیاد میزنه خونه ولی دلش میخواد بخونم و قبول شم با اینکه هیچ همکاری هم نمیکنه. ممنون بهم دل گرمی دادی