2777
2789

پسره ۳۰ سالشه یا ۴۰

بعد اونوقت ننش یا خواهرش باید زن انتخاب کنن براش

واقعا کانسپت عجیبیه اخه پلشت تو میخوای زندگی کنی! خودت باید یارتو انتخاب کنی! چجوری اخه اصلا همچین چیزی برام منطقی نیس انگار میخوان جنس بخرن😐

ی سریا انقدر درگیر کار یا تحصیلن اصلا دختری به چشمشون نمیاد

مامان یا خواهرشون براشون گلچین میکنن اون بین اینا انتخاب میکنه

به نظر من بهتره تا هر پسری راه بی افته دنبال دختر پیدا کردن😐

چرا ی وقتی ادم یکیو میبینه خوشش میاد ولی وقتی هیچ کس به چشمش نمیاد چیکار کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو به تعداد زیادی آدم داری توهین میکنی اخه چیکار به زندگی مردم داری تو به داداش خودت بگو خودش بگرده

داداش منم به مادرم گفت هرکیو بگیری من قبولش دارم تهش یکی بهش معرفی شد

خیلی دختر خوب و خانومیه ...عمزا اگر با کسی دوست میشد اینجوری گیرش میومد

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خوب اونامیخوان اونجوری ازدواج کنن نمیخوان دوست دختربگیرن یااهل دوستی نیستن شمانمیپسندی انجام نده الان داداش منم گفته دخترخوب دیدم معرفی کنم بهش بعداگرپسندش شدمیره اشنایی نشدهیچی

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه