2777
2789

یه کاری نکن دیگه دور از چشمت کاراشو انجام بده فکرکردی فقط همین یه دونه دختر اینجوریه؟ من دهه هفتادیام همکلاسیها از کلاس سوم و چهارم دبستان دوست پسر داشتن!!!! ولی خودم تا حالا که ۳۰ رو رد کردم نداشتم چرا؟! انتخاب خودم بود

با دخترت با ملایمت حرف بزن و بعدشم بگو ارتباطشو با اون دختره کم کم قطع کنه

تو مدرسه جنجال به پا نکن ولی مدیر و... رو در جریان بذار که دختره چیکار میکنه...

دخترتو از دهن چندتا گرگ میخوای بیرون بکشی الان همه همینن!!! رو تربیتش کار کن که سمت اینچیزا نره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما میخونم کتابو اینجا فهمیدم چقدر این که باهام خوبیم بدرد میخوره همه چیزو میگه بهم بهش گفتم خودت د ...

اصلا نباید روی پسر و دختر بودن زوم کنید. نکات ظریفی توی این موضوعات وجود داره.

گفتی دیشب خیلی فکر کردی. آیا توی فکرهات گاهی خودتم سرزنش می کردی؟

استارتر به مادر اون دختر چیزی نگو

روی دختر خودت تمرکز کن

صد درصد مادر اون دختر زیر بار نمیره

از کجا معلوم مدعی نشه

دختر تو این فکرو انداخته سر دخترش

به معلمم نگو.سربسته فقط بگو جای دخترت رو عوض کنن

از این جهت که ممکنه کلاس متوجه بشن

اونم نمیاد بگه راست میگی تقصیر دختر من و تربیت ماست

توپ می افته توی میدون شما

یه کاری نکن دیگه دور از چشمت کاراشو انجام بده فکرکردی فقط همین یه دونه دختر اینجوریه؟ من دهه هفتادیا ...

اره دقیقا

اما بقیه دخترای کلاسشون خوبن مثل دختر خودم

جاشو حتما عوض میکنم شده خودمو جر بدم باید معلمش گوش کنه

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
7

اوووهه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

استارتر به مادر اون دختر چیزی نگوروی دختر خودت تمرکز کنصد درصد مادر اون دختر زیر بار نمیرهاز کجا معل ...

اره اصلا از مادرش خوشم نمیاد

اصلا نباید روی پسر و دختر بودن زوم کنید. نکات ظریفی توی این موضوعات وجود داره.گفتی دیشب خیلی فکر کرد ...

نه فقط شکر خدا میکردم که ارتباطم قویه بادخترم

تاحالا ارزشش رو انقدر نمیدونستم

مدرسه راهنمایی ما همیشه مدیرش با مدیرمدرسه پسرونه اطراف هماهنگ میکردن که زمان تعطیلیشون یک ربع با هم فرق کنه که سر راه هم قرار نگیرن افراد. به نظرم الان دبستانها هم باید اینطور شه.

دیگه روشنفکری های رایج نتیجه اش میشه بلوغ زودرس. دلم واسه همکلاسی دخترتم میسوزه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
یه کاری نکن دیگه دور از چشمت کاراشو انجام بده فکرکردی فقط همین یه دونه دختر اینجوریه؟ من دهه هفتادیا ...

من خودم بخدا اصلا هیچوقت دوس پسر و زهرمار نداشتم

من یک ساله ک این خوره ب جونم افتاده با اینک دخترم دوسال و نیمشه همش میگم خدایا اگ گیر یه همچین دوستی افتاد چیکار کنم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …