2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت ۵ بیدار شدم

هورمونهای بارداری نمیزارن آدم خواب درست درمون داشته باشه

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸

باران🥰

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ساعت شش صبح دخترم بیدارم کرده ک من دلم نمیخاد مدرسه برم.و غر زدن هاش مثل چاقو تو تنم میشینه.من کلا شش و نیم بیدارش می کنم خودم بیدارمیشم خانم شش بلند شه مثل جن بو داده ک من حرص بده

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

علتش اینه که روبه مرگم ازشدت سرفه احساس میکنم قلبم ازدهنم میزنه بیرون دوشب نخوابیدم ازشدت سرفه تب و ...

منم این ویروس لعنتی پدرم در اورد مردم و زنده شدم هنوزم کامل خوب نشدم بعد از یک ماه برای سرفه هام سه روزه دارم ازیترومایسین میخورم بهترم انقدر سرفه میکردم که بالا مباوردم

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیداربودم چون شبکاربودم

ازشدت سردرد پاس ساعتی گرفتم زودتر اومدم خونه قرص خوردم میخوام بخوابم😕روزهمگی بخیررر

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من هنوز اولاش پسرقشنگمم داره مبتلا میشه خدایا این چه مرضی بودانداختن به جونمون

بخدا یه طوری بودم نمیتونستم ده دیقه بشینم خونه ام گند برداشته بود بچه هام تا شب گرسنه بودن تا شوهرم میومداز سرکار بهشون غذا میداد خیلی اذیتم کرد خیلی

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا یه طوری بودم نمیتونستم ده دیقه بشینم خونه ام گند برداشته بود بچه هام تا شب گرسنه بودن تا شوهرم ...

من همه کارخودم انجام میدم اصلاخودم ننداختم تندتند شربت استامینوفن میخورم

دکتر رفتی شما