2777
2789
ساعت شش صبح دخترم بیدارم کرده ک من دلم نمیخاد مدرسه برم.و غر زدن هاش مثل چاقو تو تنم میشینه.من کلا ش ...

واااای چرا این بچه ها میگن نمیریم

منم دوتاش رو دارم هرشب که میخوان بخوان چقد غر میزنن که فردا نمیریم مدرسه کلافه شدم کاش زودتر تابستون برسه🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای چرا این بچه ها میگن نمیریممنم دوتاش رو دارم هرشب که میخوان بخوان چقد غر میزنن که فردا نمیریم ...

اصلا روانم بهم ریخته.تو این گرونی غیر انتفاعی گذاشتیم.امکانات ویژه و مناسب های مختلف براشون میزارن این خانم نق قدر نمیدونه باید دولتی میرفت ی کم ادم میشد.هرروز ی بهونه حدید کسی باهام دوست نمیشه ،فلانی بهم مخل نداده ،فلانی دختر بدبه...بعنی صبخ بیدار میشه روز شب برای خودش دلیلای چرتش با توضیحات تو مغزم می کنه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اصلا روانم بهم ریخته.تو این گرونی غیر انتفاعی گذاشتیم.امکانات ویژه و مناسب های مختلف براشون میزارن ا ...

باید میزاشتی دولتی والا با هم فرقی ندارند

البته من تو شهر خودمون میبینم که فرقی ندارن با هم

دخترت چند سالشه؟

کاملا درکت میکنم

الان کلی گریه کردم از بس بزرگه غر میزده که مدرسه چیه من نمیرم

منم گفتم هر کی صبح بلند میشه یه ورزشی میکنه آروم تر بشه

ورزش منم شماید🥲

باید میزاشتی دولتی والا با هم فرقی ندارند البته من تو شهر خودمون میبینم که فرقی ندارن با هم دخترت چن ...

دختر حرف میزنه سرت میبره.تو مدرسه لاله واسه من هارت هورت داره.اصلا صبح زود میخاد اینقد باهات کلنجار بره ک مغزت تلیت شه.کلاس دومه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دختر حرف میزنه سرت میبره.تو مدرسه لاله واسه من هارت هورت داره.اصلا صبح زود میخاد اینقد باهات کلنجار ...

خدا خودش کمکمون کنه این دوران به خیر بگذره و بچه هامون عاقبت بخیر بشن

میفهمم درکت میکنم🥲

خدا خودش کمکمون کنه این دوران به خیر بگذره و بچه هامون عاقبت بخیر بشن میفهمم درکت میکنم🥲

اصلا اینقدر امروز تحت فشار عصبی بودم حد نداشت.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...