2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 27757 بازدید | 831 پست

من یبار تو پارکینگ یه مدکز خرید یه مرد ریشو بهم گفت حاج خانوم گفتم حاج خانوم عمته گفت معذرت می خوام

من ۳۹ سالمه خود مرده هم بالای ۴۰ بود نکبت

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا، حالا نمیگه جای خواهرم مادر اخه لعنتی🤕تا خونه هی با خودم تکرار میکردم مادر؟

منم یه بار رفتم واسه مصاحبه نیرو انتظامی ۱۹ سالم بود سرگرد اونجا مسئول گزینش بود به من گفت مادر حالا من قیافه ام شبیه دبیرستانیا بود

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اسی چند نفر اینجا به من گفتن پیرزن با اینکه اصلا عکسمم ندیدن

کی بهت گفت پیرزن؟؟

خوب نبینن بگن ایرادی نداره اما ببینن بگن خوب اون ناراحت کنندست

حاج خانم گفتن بکنار میگم دیروز رفته بودم یه شرکت برا کار مدیرش یه مرد نزدیک هفتاد ساله بهم گفت کارمند قبلی جوون بود نمیدونم تو کار میکنی یا نه قبلشم بهم یه مرد گفته بود تو خیابون حاج خانم اهمیت ندادم گفتم شاید از روی عادت گفته اما این شرکت که رفتم اینجوری گفت واقعا باختم قبول میکنم دیگه جوون نیستم متاسفانه

من یبار تو پارکینگ یه مدکز خرید یه مرد ریشو بهم گفت حاج خانوم گفتم حاج خانوم عمته گفت معذرت می خوام ...

خیلی حال به هم زنه این کلمه بخدا اصلا نمیتونم برم بیرون خیلی ناراحتم آخه بعدش هم یه مسئله ای پیش اومد واقعا ناامید شدم

نهچای سبز به جای سیاه بخورویتامین ای دارها رو بخورچاغاله ی زیتون ( یا کمی روغنشو که مبریزی تو غذا ) ...

اینا برای چی خوبه

سوره شمس ؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن