2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 28532 بازدید | 852 پست
چرا ازدواج نکردی

ازدواج کردم .بیبی فیس هستم به نظر میرسه مجرد باشم

پسرم باهام راه میاد میگه مامان همه سرها برمیگرده سمتمون

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من ۳۰سالمه هفته پیش اسنپ ده بار گفت خاله😂😂😂😂

منم همسایمون بااون واحدجفتیش دعواشون شده بود،منوهمسرم ازبیرون اومدیم دیدیم دعواست پرسیدم چیشده؟آقای۶۴ساله بمن گفت توجای مادرم هستی😜فقط به شوهرم نگاه کردم وخندیدم😁🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو هفته دیگه ۴۰ سالم تمام میشه و اصلا احساس پیری نمیکنم تازه ۲ یا ۳ سالی هست بیشتر از قبل به خودم و پوستم و تیپم میرسم

چون واقعا اضافه وزن بالایی داشتم از اول دی پارسال با ورود به ۴۰ سالگی شروع کردم به لاغر کردن با اینکه وزن زیادی هم کم نکردم ۱۶ یا ۱۷ کیلو کم کردم خیلی هیکلم جمع تر شده بیشتر سایز کم

بیشتر از سالهای قبل تر احساس سرحالی و سرزندگی میکنم حالا میخوام بیشتر از زندگی لذت ببرم

منم تازه وارد ۴۰ شدم چند بار جاریم. گفته تو سن شما دیگه این چیزا جواب نمیده

مثلا من گفتم سه شیره میگن برا کم خونی خوبه میگه برا من اره ولی برا شما نه

کلا چند بار این چیزارا گفته خودشم ۳۰ سالشه

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

منم تازه وارد ۴۰ شدم چند بار جاریم. گفته تو سن شما دیگه این چیزا جواب نمیده مثلا من گفتم سه شیره می ...

وای اینجا من گفتم سن فرهنگیان ومعلمی ۳۰به بالا قبول نمیکنن کاربره بهم گفت بزارید یکمم جوونا کار کنن شما دیگه سنتون بالاس تواناییشو ندارید !!حالا من ۳۵سالمه واقعا دلم شکست امیدوارم خودشم یروز به اون سن برسه ببینم چه حالی پیدا میکنه

وای اینجا من گفتم سن فرهنگیان ومعلمی ۳۰به بالا قبول نمیکنن کاربره بهم گفت بزارید یکمم جوونا کار کنن ...

اره فکر میکنن سن همیشه ثابته

مادربزرگا و مادرای ما هم یک زمانی ۲۰ و۳۰ و ۴۰ و ۵۰ بودن

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

من چهل سالمه تا حالا ندیدم کسی لفظ های خانمهای جا افتاده رو برام به کار ببره. شاید بچه هاتون اختلاف ...

اگر به سن بچه بود که تو نگاه اول اگر منو و دخترم و ببینید فکر میکنید دختر من خواهر کوچکتر منه که شاید ۷ یا ۸ سال فاصله سنی داریم

این موضوع فقط به شعور طرف مقابل ربط داره

من به خاطر سختی هایی که تو زندگی کشیدم و چاقی بیش از اندازه سنم خیلی بیشتر نشون میداد اما کسی با دیدن من حس سن بالا بودن ازم نگرفته حداقل رفتارش نشون نداده

و در واقیت هم اگر همون سال اول ازدواجم بچه دار میشدم فاصله سنی من با دخترم کمتر از ۱۴ سال بود

منکه هنوز،تیشرت خرسی میپوشم هیچوقت بزرگ نمیشم

همسر من ۴۵ سالشه

بیا ببین چه جوری کارتون نگاه میکنه همه کارتونی میبینه از تام جری گرفته تا بقیش

با دهن و چشم باز

حالا تو خیابون یکی ببینتش میگه چه ادم مثلا جاافتاده و ...

من 47 سالمه اون روز ی پیرمرده عصا دستش بود می خواست از پله بیاد پایین، یهو به من گفت میسه دست بزارم رو شونت، گفتم اشکال نداره، بعد گفت تو هم جای مادرمی میخواستم ولش کنم برم باز گفتم لعنت بر شیطون😐 ☹️

چقدر زود دیر شد، حیف💔
منم همسایمون بااون واحدجفتیش دعواشون شده بود،منوهمسرم ازبیرون اومدیم دیدیم دعواست پرسیدم چیشده؟آقای۶ ...

بعضیا خدایی خنده دارن مرده خودش سنش بالا بود بعدبه من میگفت خاله😂😂

حالا بعضی از دوستای شوهرم پیش اومده بگن زن عموها😂😂😂ولی خوب هم سنیم

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
من 47 سالمه اون روز ی پیرمرده عصا دستش بود می خواست از پله بیاد پایین، یهو به من گفت میسه دست بزارم ...

وای گلپری جون خنده ام گرفت، عجب پیرمرد خنگی بوده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

کوچیک که بودم فکر میکردم ۴۰ ساله ها پیرنالان ۴۱ سالمه و هنوز خودم رو بچه میدونم

دقیقا

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏