2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 37338 بازدید | 1044 پست

ده سال پیش یه همسایه ای داشتیم هشتادو پنج شیش سالش بود.. اومد درخونمون گفت سلام مادر میشه به اقاتون بگی بیاد دم در.. رفتم به شوهرم گفتم برو دم در پسرمون اومده کارمون داره.. شوهرم رفت اومد ترکید از خنده.. گفتم والا بهم گفت مادر گفتم شاید توروهم به چشم پدر میبینه😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت گذشت کاش این عمرو بهم نمیداد و خلاصم میکرد

گلم چرا اینقدرذهنتودرگیرحرف مردم میکنی😘فکرکنم خودت درگیرسن وسالت بودی بایه حرف که مطمئنم ازروی احترام بوده اینجوری بهم ریختی😒😘۴۰سالگی مثل دوره نوجوانیه که آدم هم کودکه وهم جوان🤩بخدامن شب عروسی پسرم ازبس که پدرومادرعروس بهم گفتنددخترم احساس خجالت وبچگی کردم😒حس کردم منومسخره میکنند🤣ازمن میشنوی ازلحظه به لحظه زندگیت لذت ببر،توبرای حرف مردم بدنیانیومدی،پس نگران حرف مردم نباش،ببین خانوم گل توی فرهنگ پایین نشینها هنوزم احترام میزارن به همدیگه،وبخاطرعزت واحترام به خانمهاازدختربچه تاپیرزن میگن حاج خانوم،حالابعضی مواقع بمن میگن کربلایی😁درصورتیکه من اصلاکربلانرفتم🤣قشنگم خودت باش وبرای خودت زندگی کن

خوب واقعا پیریه برا خودمم اثبات شد دیگه حقیقت رو نمیشه کتمان کرد حالا یکی جوون مونده خوشا حالش

چرا میگی پیری؟

پیری بالای ۶۰۷۰ ساله

فکر کنم مجرد هم هستی با این روحیه اذیت میشی

مجردم بچه کجاست

ولشون کن،من نزدیک چهلم هنوز با دخترم چام چام بازی میکنم بازی گوشی دونفره جیغ و داد،به منم گاهی میگن حاج خانوم ولی من فکر میکنم از روی احترامه خوب ماشاالله پسرم قدش بلنده کنارمه ولی سن ربطی به پیری نداره،تا ۶۰سالگیم میتونی هرکاری دوست داری بکنی و به حرف دیگران اهمیت ندی،من دوست دارم همیشه بازیگوشی کنم و بزرگ نشم

این نیز بگذرد...

نه

چای سبز به جای سیاه بخور

ویتامین ای دارها رو بخور

چاغاله ی زیتون ( یا کمی روغنشو که مبریزی تو غذا ) در کنارش انجیر بخور ، ۱ دونه زیتون ۱ دونه انجیر

برنجاتو کته ای بپز

هر روز ۱ دونه تخم مرغ آبمز بپز بخور

روزانه ۷د تا ۹ لبوان آب بخور ( به بعضی از لبوانا ۱ قاشق سرکه ی سیب خانگی بریز بعلاوه ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین بریز بخور

روزانه سوره ی شمش بخونن ، از رو قرآن یا گوشی ( وقتایی که عذر شرعی داری صوتشو گوش بده { صوت تند خوانی سوره ی شمش ،،، سوره ی قمر رو هم پیشنهاد دادن ( ۲ تاشم بخون

غسل جمیل هر اززگاهی انجام بده فلان غسل را انجام میدهم قربه الی الله

تغذیه ، ورزش و باشگاه ( عصای پیریت بچه هات نیستن بدن و عضله های خودت هستن )

از شیر و شیره و گلاب غافل نسو هر سب قبل خواب بهدیه لبوان شیر کم چرب ۱ قاشق شیره ی انکور ( یا سه شیره ) و ۱ قاسق گلاب قاطی کن بخور خواب راحت میکنی

من عمو و خاله هم نمیگم همون آقا خانم صدا میزنم ولی تو خود خارج هم به زنای مسن و جوون لفات متفاوتی بک ...

پس چقدرخوبه که من به خانمهامیگم خانوم گل وبه آقایون میگم آقای محترم ویا بزرگوار😁دیگه کسی ناراحت نمیشه🤩😍

حالا باز شما خوبه تو سن چهل سالگی بهتون گفتن حاج خانوم پس من چی بگم 24سالمه رفته بودم دندون پزشکی منشی طرف برگشته به من میگه حاج خانوم بفرما الان نوبت شماست یعنی دلم میخواست بزنم نصفش کنم البته من حجابم کامله ولی خوب خیلی شیک و پیک مرتب و قشنگ بودم حس کردم از رو حسادت این رفتار رو کرده چون هر وقت وارد مطب میشدم یجوری میشد😂رفتارش

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

حساس نیستم عزیزم واقعیته ممنون از دلگرمیت شما هم خوشبخت و سلامت باشی

واقعیت اینه تو این سن من احساس میکنم هر کاری میتونم انجام بدم فکر میکنم الان میتونم هرکاری رو شروع کنم،گواهینامه داشتم و از رانندگی میترسیدم ولی الان رفتم آموزش دیدمو دارم رانندگی میکنم کتابخونه میرمو کتاب میخونم و فکر میکنم این سن بهترین سن برای منه

این نیز بگذرد...