2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 38263 بازدید | 1051 پست

مگه حاج خانم فقط به پیرها میگن؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چادری باشی طبیعیه عزیزم اما وقتی من تیپ امروزی میزنم و اینو میگن هیچ پیامی جز اینکه سنم رفته بالا ند ...

ن بعضیا مرض دارن

من از حدودای ۲۰سالگی مانتویم و بعضا بدون حجاب و تیپ اسپرت ولی بازم میگن

البته ممکنه طرف خواسته تیکه بپرونه والا تا ۵۰ک واقعا ادم جوانه بعداز اونم بستگی ب هرشخص داره ک وضعیت ورزش و تغذیه و استرسش از بچگی ب چ صورت بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چادری ام و ۳۸سالمه به منم میگن حاج خانم من فکر میکردم به خاطر چادری بودنم هست البته قمم که هستیم حالا فکر نمیکنم که چهل سال سن زیادی باشه خیلی ها دیدم ۵۰به بالا اصلا پیر نیستن به نظر من

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
اولین بار ۱۸ سالگی یکی بهم گفت حاج خانوم بعضیا آقایون لفظ شونه این حرف

منم به مغازه دار گفتم حاج آقا آخه عادت کردم پسره گفت من هنوز سی نشدم چرا اینطوری گفتی خخخخخخخ 😂 منم گفتم شرمنده تیکه کلام منه ببخشید

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

47 سالمه همه میگن بهت نمیاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من 28 سالمه

فروشنده های آقا که هم سن پدرم یا حتی بزرگتر از پدرم هستن بهم میگن خاله

این یعنی من پیرم؟؟

واژه های حاج خانم

خاله عمو دایی

اینا توی جامعه جا افتادن و برای احترام به دیگران استفاده میکنیم

اینو گفتم یاد یه خاطره ای افتادم

یه سری رفته بودم یه برگه هایی کپی کنم

درنظر داشته باشید که ما خوزستانیا اکثرا همدیگرو عمو وخاله صدا میزنیم توی بازار که میریم

خلاصه از آقاهه که تقریبا 3،4سال از خودم بزرگتر بود گفتم عمو برگه ای چقدر چاپ میکنید

وووووای چشمتون روز بد نبینه

پسره مثل سگ هـــــــــــــــار پاچه مو گرفت میگفت تو به من گفتی عمو

مگه من چقدر ازت بزرگترم که بهم میگی عمو

گفتم دارم بهت احترام میذارم

اما ظاهرا لیاقتشو نداری

آخه مرتیکه من بهت احترام گذاشتم

وگرنه توی بی شعور عموم که هیچ

سگ درخونه م هم نیستی احمق

با تعریف این خاطره خواستم بگم مردم بهتون احترام میذارن

تو ذهنتون سناریو نچینید

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

من 28 سالمهفروشنده های آقا که هم سن پدرم یا حتی بزرگتر از پدرم هستن بهم میگن خالهاین یعنی من پیرم؟؟و ...

😁بیچاره پسره شاید اهل جای دیگه بوده نمیدونسته رسم شمارو باحال بود داستانت

😁بیچاره پسره شاید اهل جای دیگه بوده نمیدونسته رسم شمارو باحال بود داستانت

یعنی شما نمیگید خاله و عمو یا دایی؟؟؟

یعنی فقط ما خوزستانیا اینطوری همدیگرو صدا میزنیم؟؟

نه بابا طرف داشت بازبون خودم باهام حرف میزد

مشخص بود اهل همین شهره

داشت ادا و عشوه میومد مردک جلف

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

یعنی شما نمیگید خاله و عمو یا دایی؟؟؟ یعنی فقط ما خوزستانیا اینطوری همدیگرو صدا میزنیم؟؟ نه بابا طرف ...

نه خیلی خیلی کم استفاده میشه اونم برای آدمای مسن و پیر

به جوونا تنها آقا و خانم استفاده میشه

شاید من شکسته شدم البته اومدم پایین شهر زندگی میکنم شاید اینم بی علت نباشه

نکنه انتظار داری بهت بگن سیسی🤣

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.