2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 37950 بازدید | 1049 پست
من ۳۹سالمه سومی روباردارم تا حالا کسی بهم اینطوری نگفته مطب دکتر هم میرم ۷۰درصد توی همین سن اولی روب ...

مگه باردار شدن نشونه جوونیه

حالا من نمیگم شما پیر هستی خدای نکرده البته که جوونی اما باردار شدن نشونه جوونی نیست زن پنجاه ساله هم باردار میشه که بنظرم جوون نیست اصلا ظاهری اصلا

قربونت. زندگیتو خودت بساز عزیزم ...تلاش کن و وقتی خسته شدی .به این فک کن که قراره توی خونت بخاطر ت ...

والا تلاش کردن هم برام جواب نداد دیگه بیخیال شدم فقط دلم میخاست هیچوقت پیر نشم که اونم اومد سراغم دیگه چیکار میشه کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم خیلی خوبه اتفاقا یه مغازه دار هست یادم مونده خیلی باحاله به همه میگفت دخترم خودشم جوون بود به ...

آره خیلی خوبه

باز خورد خوبی میگیرم

بخصوص اونایی که از من بزرگترن

یا واقعنی مسن هستن

خوشحال میشن.ارتباط خوبی میگیرن

ولیکن به عیبی این وسط هست

حس خوبی به خودم نمیده

انگاری من پیر شدم😂😂

ولی مهم نیست رضایم به رضای اونا

والا تلاش کردن هم برام جواب نداد دیگه بیخیال شدم فقط دلم میخاست هیچوقت پیر نشم که اونم اومد سراغم دی ...

تنت سلامت جانم .نگو اینجوری ..خداوند خوشبختت کنه

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

دیگه بعد شکسته شدن به چی میشه رسید چیزی که خراب شد دیگه تموم شد فقط میشه پنهون کرد موقتی

با تغذیه و روتین پوستی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آره خیلی خوبهباز خورد خوبی میگیرمبخصوص اونایی که از من بزرگترنیا واقعنی مسن هستن خوشحال میشن.ارتباط ...

نه دیگه خودت میدونی چند سالته چرا باید حس بدی بگیری همون حس خوب دادن به بقیه خودتو جوون نگه میداره

من دوست ندارم اصلا خوشم نمیاد بالاخره حقیقت تلخه و آدم دوست نداره پیر بشه

خیلیا حاج خانوم رکازرواحترام میگن ب منم خیلی گفتن حالا این که خوبه یبارتونونوایی بابچم رفته بودم زنه گفت نوته ازاونموقع هنوزم که هنوزه بعددوسال یادش میفتم ناراحت میشم

خیلیا حاج خانوم رکازرواحترام میگن ب منم خیلی گفتن حالا این که خوبه یبارتونونوایی بابچم رفته بودم زنه ...

صفحه های قبل رو بخونی میبینی برا خیلیا اتفاق افتاده اون مورد شما یکی دوبار طبیعیه

اما این اواخر برا من خیلی اتفاق افتاد دیروز هم میگم رفته بودم یجا برا کار مدیرش گفت کارمند قبلیم جوون بود نمیدونم تو میتونی کار کنی یا نه دیگه قبول کردم تموم شدم

فایده نداره اتفاقا من خوراکم اینقدر تمیزه البته بود دیگه اهمیت نمیدم بعد ازین از پیری نمیشه فرار کرد

قرص ویتامین ورزش .ماساژ پوست

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

صفحه های قبل رو بخونی میبینی برا خیلیا اتفاق افتاده اون مورد شما یکی دوبار طبیعیهاما این اواخر برا م ...

پس بایدبیخیال بشیم ازعمرمسخره ای که تاچشم بازمیکنیم پیرمیشیم واین طبیعت مسخره اجتناب ناپدیره