دیگه بعد شکسته شدن به چی میشه رسید چیزی که خراب شد دیگه تموم شد فقط میشه پنهون کرد موقتی
با تغذیه و روتین پوستی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
خیلیا حاج خانوم رکازرواحترام میگن ب منم خیلی گفتن حالا این که خوبه یبارتونونوایی بابچم رفته بودم زنه ...
صفحه های قبل رو بخونی میبینی برا خیلیا اتفاق افتاده اون مورد شما یکی دوبار طبیعیه
اما این اواخر برا من خیلی اتفاق افتاد دیروز هم میگم رفته بودم یجا برا کار مدیرش گفت کارمند قبلیم جوون بود نمیدونم تو میتونی کار کنی یا نه دیگه قبول کردم تموم شدم
فایده نداره اتفاقا من خوراکم اینقدر تمیزه البته بود دیگه اهمیت نمیدم بعد ازین از پیری نمیشه فرار کرد
قرص ویتامین ورزش .ماساژ پوست
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏