نامزدیم روحرفام زیادی واکنش نشون میده اگه بحث کنیم میترسم از سرده شدن رابطمون حرفام منطقی هستن ها ولی درحد چی واکنش میده بگم که ۷یا ۸میلیونی وسیله خورد کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا میره تو برف میشینه با خودشو میزنم خلاصه یه کاری میکنه مریض بیفته به غلط کردن بیوفتم
خب دیگه کوتاه نیا بگو تو مشکل داری و من حس خوبی ندارم به این موضوع و ترک کن محل رو سرگرم کن خودت رو
ببینه توجه میکنی بدتر میکنه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
با مرد بی منطق و عصبی هر چی منطقی و آروم حرف بزنی بدتره چون تبدیل میشی به بوکس عصبی ایشونچون تا از ج ...
نه این از اینا حالیش نمیشه میگه الان خودکشی میکنم اگه زیادی جواب بدم یا میره خودشو به هر راهی شده مریض میکنه بیفتم دنبالش تا درمان بشه با منت و خواهش و محبت
روانشناس مدرسمون میگفت تو یکی از کشورای خارجی پول میدی و میری توی اتاق هر چی وسیلست خورد میکنی، بعد اعصابت آروم میشع. اینم میدونم هرچی ابزار خدمت ب بشر و پیسرفت از اون ور اومدع و نتیجع ذهن خودم اونا از ما جلوترن و چیزای بیشتری میدونن.
خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
نه این از اینا حالیش نمیشه میگه الان خودکشی میکنم اگه زیادی جواب بدم یا میره خودشو به هر راهی شده مر ...
اشتباه میکنی دل به دلش میدی بد عادتش،میکنی و هر بار بدتر خواهد کرد تا وقتی بهش نشون بدی با این روش کوتاه نمیایی از حرفت
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
محل رو ترک کن و اصلا مهم نباشه کجا رفته برای چی رفته حتی قهر کن که این چه مدل اعتراض هست و مثلاً مردی و..تو شاکی باش
و حتی برای مسخره بازی بگو خب الان دعوامون شد پاشو برو تو برف بشین یا خودکشی کن