2777
2789
عنوان

به نظرتون به من تیکه انداخته

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 41 پست
آخه از یه طرف هم میگم شاید واقعا منظوری نداشته و واقعا شخص ثالثی بینشون تفرقه انداختهبعد من یه دفعه ...

وقتی نمیدونی قضیه چیه نباید کار خاصی انجام بدی. هر احتمالی هس ولی نمیدونی. و تحلیل کردن بدون اطلاعات به جایی نمیرسه. یه دقیقه فردا برو اتاقش بپرس اینکه گفتین کسی سوسه اومده ، داستانش چیه؟ به همین سادگی. بعد تصمیم بگیر چیکار کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره معلومه کار اونه

مدام هم میگه فلانی زیرآب زنه فلانی اینجوریه

انقدی که پشت سر بقیه پیش من حرف زده من خیلی بیشتر از این حرفا ازش آتو دارم واقعا اگه گفته باشه هرچی تا حالا پشت این و اون گفته میگم

من اگه بودم جلوی صاحبکار به همکارم میگفتم فلانی اون شخصی که از شهر دیگه اومده بود رو شناختی یا دیدی

آخه از من پرسیدی کی اومده جات گفتم شاید آشنا هستین

اینجوری هم صاحبکار میفهمه همکارت خودش از تو خواسته آمار بدی هم میفهمه مورد قایمکی نداری

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
وقتی نمیدونی قضیه چیه نباید کار خاصی انجام بدی. هر احتمالی هس ولی نمیدونی. و تحلیل کردن بدون اطلاعات ...

ذهنم خیلی درگیر شده

متاسفانه از این آدمام از این مدل اتفاقا که میفته انقد ذهنم درگیر میشه نه دیگه خواب دارم نه خوراک

ولی کلا کشش نده ولی درس عبرت بشه

همیشه بدون کسی که پیش تو از بقیه حرف میزنه پیش بقیه هم حرف تو رو میزنه

کنار اینجور آدما باید لال بود

من اگه بودم جلوی صاحبکار به همکارم میگفتم فلانی اون شخصی که از شهر دیگه اومده بود رو شناختی یا دیدی ...

همیشه به من میگفت تو دهنت قرصه حرف منو نمیری پیش فلانی

برای همین راحت پشت سر صاحبکارمون پیش من حرف میزد

از طرفی هم میگم شاید واقعا پشت سر من چیزی نگفته بعد من یه دفعه بیام الکی هم اونو خراب کنم هم خودمو

اون نیرو که از شهر دیگه هم اومد که ایشون اصن ندید چون صاحبکارم پولشو نداده بود اصلا نیومد براش کار بزنه

مدام هم میگه فلانی زیرآب زنه فلانی اینجوریهانقدی که پشت سر بقیه پیش من حرف زده من خیلی بیشتر از این ...

فعلا قضاوت نکن و ممکنه صاحب کارت یه چیزی پرونده باشه ببینه واکنش تو چیه و ببینه ممکنه کسی خبر رسونده باشه به اون همکارت یا نه.

عجله نکن تا پشیمون نشی. حتی اگه مدیرت یه چیزی پروند سریع پته ی همکارتو نریز رو آب. اول از مدیر بپرس. بعد از همکارت. وقتی حرفاشونو شنیدی اگه کسی بهت خیانت کرده کامل لوش بده

بنظرم همون همکارت لوت داده🥲

اره منم شک بیشترم روی ایشونه

فقط نمیدونم بهش زنگ بزنم بپرسم تو به کارفرما چیزی گفتی یا نه

دوست دارم زنگ بزنم ببینم ری اکشنش چیه مامانم میگه زنگنزن

همیشه به من میگفت تو دهنت قرصه حرف منو نمیری پیش فلانیبرای همین راحت پشت سر صاحبکارمون پیش من حرف می ...

بی خیال شو همین

این قضیه از اوناس که هرچی بیشتر هم بزنی بیشتر گندش در میاد

فعلا قضاوت نکن و ممکنه صاحب کارت یه چیزی پرونده باشه ببینه واکنش تو چیه و ببینه ممکنه کسی خبر رسونده ...

همچین حدسی هم درسته چون کارفرمای من از این دسته افراد هم هست که یه دستی بزنه

بعد من الان دارم احتمال همه چی میدم

ذهنم کلی درگیره

ذهنم خیلی درگیر شدهمتاسفانه از این آدمام از این مدل اتفاقا که میفته انقد ذهنم درگیر میشه نه دیگه خوا ...

برا اینکه زیادی آدمای دیگه رو توی زندگیت موثر میدونی.

اینا هیچ کاره هستن. ظاهر قضیه اینه که حقوقت دست ایناس. تنها کسی که تو این دنیا اثرگذاره، خداست. آدما همه ابزار و وسیله هستن و نمیتونن چیزی به نفع و ضرر تو اضافه کنن. زیادی جدی شون گرفتی.

اتفاقا به تجربه دیدم هرچی حساس تر باشی بدتره. به خصوص آقایون اگه حس کنن در زمینه ای نقطه ضعف داری تو محیط کاری، از همون زاویه بهت ضربه میزنن. حساسیت نشون نده و بهش فکر نکن. کارای عملیاتی انجام بده مثلا اتاقتو مرتب کن، دوش بگیر، برو خرید، حال و هواتو عوض کن تا ذهنت آزاد بشه. ذهن رو اگه مشغول نکنی، اون تو رو مشغول میکنه و اذیتت میکنه اینجور وقتا.