2777
2789
عنوان

کشیدن دندان عقل درد داره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 47 پست
امیدوارم بتونم جراتش رو پیدا کنم واقعا ترسیدم

چیزی نیس اصلا استرسی نشو هیچییییی نمیغهمی از دردش. منم کشبدم من فک میکردم دندون دیگه س دکتر هعی میگف دندون عقلتع من میگفتم نه دندون دیگمه ، دردش هم وحشتناک بود. تا که کشیدم دندونو گفتم اخییییش واقعا کاش زودتر میکشیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه مسئله هزینه اش هم هست

یک و ششصد کشیدم

دیرتر بری و سخت بشه پولش بیشتر میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میرم حتما ممنون از توصیه هاتون الان از عفونت میترسم که به بقیه جاهای بدنم نرسیده باشهخیلی نگرانم از ...

نگران نباش ان شاالله که نرسیده اگه زیاد گرمای بدنت بالا نیست ۳ ساعت یکبار یه قاشق مرباخوری عسل با ۷ عدد سیاهدونه بخور

روغن حنظل هم توی گوش بریز درهفته سه یا چهارشب

داروی جامع امام رضا با آب ولرم و عسل هم برا عفونت کلی خوبه

رو اسم کاربریم بزن صفحه ی اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

برو تامین اجتماعی رایگان بکش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
درمانگاه نداره اینجا متاسفانه خصوصی باید برم

به محض اینکه عفونتش خوب شد برو بکش چون دندون عقل معمولا اذیتش زیاده تا نکشی راحت نمیشی هرچی بیشتر صبرکنی هزینه دارو و مسکنت بیشتر میشه اگه کسی بهت پول قرض میده قرض بگیر برو دندونت بکش

من وقتی از عفونت دندون ترسیدم که فهمیدم برا بعضیا باعث آسیب به استخوان فک شده و جراحی و........حتما پیگیر شو هزینه کشیدن دندون کمتره از دور از جون جراحی استخوان فک و.......

از عفونت الانش میترسم گوگل خوندم گفته بود باعث مرگ میشه اگه به جایی از بدن برسه منم این چند روزه اصل ...

منم اولین دندون عقلم درد داشتم و عفونت میکرد و خوب میشد پلی میترسیدم برم دکتر تا ی روز عفونت شدید کرد و تا چند روز خوب نمیشدم از رو اجبار رفتم دکتر اول برام خشک کننده نوشت بعد ده روز ک عفونت خوب شد کشیدم

منم خیلی میترسیدم از دندون عقل کشیدن ک دوتای آخری با هم کشیدم😂

به محض اینکه عفونتش خوب شد برو بکش چون دندون عقل معمولا اذیتش زیاده تا نکشی راحت نمیشی هرچی بیشتر صب ...

آره میکشم حتما فقط ترسم از این عفونته که نرسه به جای دیگه ای از بدنم

آنتی بیوتیک بخورم دیگه خطرناک نیست عفونت ؟ و پخش نمیشه ؟

منم اولین دندون عقلم درد داشتم و عفونت میکرد و خوب میشد پلی میترسیدم برم دکتر تا ی روز عفونت شدید کر ...

منم چندبار عفونت کرده ولی این بار خیلی ذهنم درگیرش شد و گوگل رو خوندم ترسیدم گفته بود باعث مرگ میشه اگه به جایی سرایت کنه من کلا هیچوقت بخاطر عفونت قرص نخوردم این چند روزم مصرف نکردم اصلا با اینکه عفونت داشتم