2777
2789
عنوان

کشیدن دندان عقل درد داره یا نه

237 بازدید | 47 پست

خیلی میترسم جرات ندارم برم دندانپزشکی دندان عقلم عفونت کرده دردش به گلو و گردن و فک و شقیقه ام میزنه

بنظر شما ممکنه عفونت به جای دیگه ای هم سرایت کرده باشه ؟ آنتی بیوتیک بخورم و نکشم دندان رو مشکلی نداره ؟

نه من ماه پیش کشیدم عالی بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی مجبوری بری و درد یه بار شیون یه بار برو و راحت شو

میگن عفونتش ممکنه کشنده باشه حتی

به جاهای دیگه ی بدن میرسه

برای کشیدن که میکشم ولی تابستون احتمالا بتونم

خیلییی درمورد دردش میگن میترسم

منم میمردم از استرس. ولی ب خدا درد نداشت راحت شدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من شنیدم اگه دندون عقل خراب شه و نکشی نندازی دور دندونای سالمتم خراب میکنه

نترس چیزی نیس بیحس میکنن دو دیقه هم نمیکشه کشیدنش

اگ عفونت داری برو دکتر اول قرص بنویسه مصرف کنی عفونتش بره بعد بکشی

میگن عفونتش ممکنه کشنده باشه حتیبه جاهای دیگه ی بدن میرسهبرای کشیدن که میکشم ولی تابستون احتمالا بتو ...

کشنده هم نباشه دندونای دیگت رو هم خراب میکنه

بیخیال خودت رو تا تابستون عذاب نده برو بکش

دکتر خوب بری اصلا نمیفهمی که

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

اصلا نمیفهمی من یکسال تموم فکر میکردم یه دندون دیگم مشکل داره نگو این لعنتی بود تو ۳۰ ثانیه کشیده شد و ودرد همه دندونام برطرف شد به خدا انقدر که این باصاحاب به همه فکم فشار آورده بود برو بکش خلاص شو اگه کامل دراومده راحت کشیده میشه اگه نصفه نیمه باشه و تو فک گیر کرده باشه جراحی میخواد که اون درد داره حتنا باید عکس ببری دندون عقلو بدون عکس نمیکشن

سلام عزیزم ببین من کشیدم درد انچنانی نداره با اینکه من خیلی حساسم ده ثانیه بیشتر نی اصلا نمی فهمی کی می کشه حتما برو بکش خودتو راحت کن خیالت راحت اون چیز وحشتناکی که میگن اصلا نیست