قمارباز_دل مدیر استارتر عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5111 عنوان یه حس ششمی گوگولی بیاد لطفا 169 بازدید | 43 پست سپاس خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱 دیروز | 03:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 2841 قبلا حسم خوب بود ولی الان خراب شده گوگولی هم نیسم دیگه😂 hadi هستم سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
قمارباز_دل مدیر استارتر عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5111 قبلا حسم خوب بود ولی الان خراب شده گوگولی هم نیسم دیگه😂 نمیشه الانم کار کنهه😂💕یکم میشه از ویژگی های ظاهری یا اخلاقم بگی لطفا خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
deeplove عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2329 قبلا حسم خوب بود ولی الان خراب شده گوگولی هم نیسم دیگه😂 اونی که تو ذهنمه شغلش چیه دوستم داره باهاش وارد رابطه احساسی میشم کی
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 2841 نمیشه الانم کار کنهه😂💕یکم میشه از ویژگی های ظاهری یا اخلاقم بگی لطفا ی دختری هست ک مذهبی نیستی زیاد بعد خوش اخلاقی چهرت هم حس میکنم سفید هست پوستت موهات مشکی و چشمات عسلی یا رنگیه مشکی نیس hadi هستم سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 2841 اونی که تو ذهنمه شغلش چیه دوستم داره باهاش وارد رابطه احساسی میشم کی فک نکنم دوست داشته باشه ولی خب ۵۰ ۵۰ hadi هستم سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
قمارباز_دل مدیر استارتر عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5111 ی دختری هست ک مذهبی نیستی زیاد بعد خوش اخلاقی چهرت هم حس میکنم سفید هست پوستت موهات مشکی و چشمات عسل ... درسته تقریبا چشام قهوه ای عسلی طور هستش مذهبی زیاد نیستم ولی خب یه مختصر اعتقاداتی دارم آخرش اونی که میخوام میشم؟ اون رشته ی تو ذهنمه قبول میشمم؟ حالا ۴۰۵ یا ۴۰۶ خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 2841 درسته تقریبا چشام قهوه ای عسلی طور هستش مذهبی زیاد نیستم ولی خب یه مختصر اعتقاداتی دارم آخرش اونی ک ... وواسه همون گفتم زیاد مذهبی نیسیآره قبول میشی فقط تلاشتو بیشتر کن hadi هستم سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 2841 عه چه شغلی داره حسم میگه نجار ولی بعید بدونم درست باشه 😁 hadi هستم سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
پنجه_افتاب عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 3150 حسم میگه نجار ولی بعید بدونم درست باشه 😁 اره یا نه حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨
قمارباز_دل مدیر استارتر عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5111 وواسه همون گفتم زیاد مذهبی نیسیآره قبول میشی فقط تلاشتو بیشتر کن یه سوال دیگه بپرسمم خودتون از آینده ام چی حس میکنید؟ هر چی حس کردین بگین ممنونمم خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 2841 یه سوال دیگه بپرسمم خودتون از آینده ام چی حس میکنید؟ هر چی حس کردین بگین ممنونمم آینده شغل منظورته؟ hadi هستم سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
saramir9786 عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1629 اره مامان زینبم دوسم داره واقعا بنظرت یا فقط بخاطر ترحم تظاهر میکنه دوسم داره Am ok..