فامیل های ما کلا وضع مالی رو به بالایی دارند. اما هیچوقت تجملاتی این سنت های کهن رو برگزار نکردند همیشه درحد انار و هندوانه و تخمه و آش رشته بوده. برای حفظ سنت های نیاکانمان دورهم بودیم هرسال بدون تجملات
والا همون قدیم مامان من میگه زمستون با سنجد و برگه آلو زردآلو و هسته زردآلو بو داده و این چیزا ساد ...
نه تشریفات از قدیم بوده واسه من که اینجوری بوده حداقل .همیشه از همون بچگی شب چله و شب چهارشنبه سوری و شب سال تحویل واقعا سنگ تموم میزاشته پدرم همین الانشم همینه .تو دوروبریامم حتی .مخصوص و منحصر به تا آمدن مجازی و اینستا نیست .
# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..
چهارشنبه سوری عید نوروز و شب یلدا فک کنم تنها جشن هایی هست که فقط برای خودمون و کشورمون از قبل مونده همینم 90 درصد یجوری حرف میزنن انگار نه انگار فقط کافیه یکی از عید های و جشن های مربوط به کشور و دین عربا باشه خودتونو به هزار روش متفاوت ثابت میکنین بخاطره وجود شما وطن فروشاست که ما انقد پس رفت کردیم تو این 40. 50 سال یه مشت وطن فروش جاهل تو این سایت جمع شدن و از بدبختی هایی که خودشون سر خودشون اوردن ناله میکنن مایه تاسفه که هم وطنیم با شما
خوب یا بد مطلقی وجود نداره فقط کسانی که باهام هم نظرن اجازه ریپ زدن دارن در غیر این صورت شعور خودتو حفظ کن برار
بعضی عقده ایا اینجا تالار و سالن کرایه کردن بزن بکوبو برقص
باحاله که .عقده ای چرا ..بده که به خوشی اهمیت میدن ؟خلاصه فرق بین آدم هاست نباید گفت عقده ای
# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..
کریسمس هم هفته ی دیگست با چله تقریبا همزمان .پس واسه اون ذوقت بیاد تیر خلاصیو با یه تیر و دو نشون بزن
سیب و ورقه میکنم امروز تا شب یلدا تقریبا ملایم میشه
میوه چند تا نارنگی و پرتقال
باقالی
تخمه
پاپ کورن درست میکنم
چای
شام یا قورمه سبزی یا قیمه یا فسنجون
هیچ کس و هیچ جایی و نداریم مث هرسال تو خونه خودم هستم
❤️💓💚💐
من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....