2777
2789

هیچ نه بخاطر پولش

بخاطر اینکه حوصله این قرطی بازیا رو ندارم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما که نباید بخور بخور باشه

اصلش دور همی هست

چایی بخورید بخندید پفیلا. هر کی هر داشت بیارع

حیفه سر این چیزا دورهمی ها تعطیل بشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
گرونی که همیشه بوده و هستمهم اینه سنت ها رو حفظ کنیم 😍من دسر ان شالله درست میکنم انار و باسلوق و اگ ...

چقدر خوشم میاد از ادمایی ک وضع متوسطی دارن اما با زندگی میجنگن و همیشه ذوق و شوق دارن

انشالله یلدای خیلی قشنگی رو کنارهم بگذرونین🌸🩷

A💙R💙F

ما والله هیچ سالی یلدا انچنان نداشتیم پارسال دعوت شدیم خونه یکی از خاله هام

امسال یکی از خاله های دیگم فوت کردن میخواییم بچع هاشونو دعوت کنیم که دور هم باشیم اما فکز نکنم بشه چیز زیادی بشه بخریم

همین الانم برنج هندی میخوریم معذمون سوراخ شده

سنت هارو با گرونی نمیشه حفظ کرد شعار ندین

والا همون قدیم مامان من میگه زمستون با سنجد و برگه آلو زردآلو و هسته زردآلو بو داده و این چیزا ساده دورهمی میگرفتیم

تشریفات بعدا مد شد مخصوصا از زمان اینستا و مجازی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

سلامت باشی💚💚💚💚تصادف کردن ، بعد از دوهفته علائم بهبودی نداره تا ترخیصش کنن و فوق العاده حالش بده

الهی که شفا پیدا کنه عزیزم

میدونم حال بدیه

مادر خودم نزدیک ۶ ساله تو بستره بخاطر سکته

A💙R💙F

چقدر خوشم میاد از ادمایی ک وضع متوسطی دارن اما با زندگی میجنگن و همیشه ذوق و شوق دارنانشالله یلدای خ ...

ممنونم همینطور شما

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport