بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شوهر خاهرشوهرم خونه مادرش تهرانه ولی خونه پدرزنش زندگی میکنه البته مادرشوهرم میگ ب کسی ربطی نداره بچه خودمونه راستم میگ ولی فامیلا کمو بیش ب گوش میارن ک داماد سرخونه شده
دیگه گرونیه پدر زن پول داشته دست دامادشو در واقع دست دخترشو گرفته
اره ولی بیچاره پدر زن دلم میسوزه براش پدرشوهر خودم میشه خیلی مادرشوهر و خاهرششوهر پر توقعی دارم بیچاره کمرش خم شده دو شیفته کار میکنه نصفه شب جنازه میاد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
دگ سال دیگه حال مادرشوهرتو بپرس!! خودش ارزش دخترشو میاره پایین با این کار
اینم بگم مادرشوهرم منو دوسال عقد نگه داشت تا زود عروسی نکنم برم خونش باهاش زندگی کنم البته خودمم دوست نداشتمبرم پیششون زندگی کنم ولی جالبش اینه دامادشو پهلو خودش نگه داشته میگ ب کسی گه خوریش نیوده😂😐