2777
2789
عنوان

ننه شاگرد شوهرم ک مطلقه س همش ب شوهرم زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 40 پست
یکم میترسم میگم نکنه قضاوت اشتباه بکنم بعد با خودم میگم چرا باید یه زن غریبه تو یه ماه ۱۰ بار ب شوهر ...

نه چیزی نشده

ولی خب ممکنه بعدا با همین تماس و...بشه اونا هم معصوم نیستند و زمان هم به عقب برنمیگرده باید به موقع عمل کرد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چیزی نشده ولی خب ممکنه بعدا با همین تماس و...بشه اونا هم معصوم نیستند و زمان هم به عقب برنمیگرده ...

یبار ب شوهرم گفتم چیه هی این خانومه بهت زنگ میزنه برگشت بهم گفت اون پیرزنه بدبختیه و فلانیه منم دلم سوخت ولی زنگ زناشویی کجای دلم بزارم

یبار ب شوهرم گفتم چیه هی این خانومه بهت زنگ میزنه برگشت بهم گفت اون پیرزنه بدبختیه و فلانیه منم دلم ...

اول از دلسوزی شروع میشه

مدل بازجو نباش بگو اخی منم دلم سوخت ولی اون زنه گناه داره ممکنه راحت نباشه و غرورش خورد بشه بزار من بگم بهش شاید روش نشه بهت بگه چیزی رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اول از دلسوزی شروع میشه مدل بازجو نباش بگو اخی منم دلم سوخت ولی اون زنه گناه داره ممکنه راحت نباشه و ...

فعلا فقط منتظرم زنگ بزنه بردارم خودم باهاش بحرفم ببینم دردش چیه

یه بار جواب بدی ببینه دست تو هین محتاط میشه دیگه

ببین هرمشکلی داری تو خونه حل کن و نذار زنه بفهمه شما سر اون دعواتون شده

با زبان خوش شروع کن بعد جدی و منطقی

اثر نکرد دعوا و تهدید کن

ولی آخرش شوهرتون که قانع کردی با شماره خود شوهرت به اپن خانوم پیام بده که دیگه فاصله رو رعایت کنه یا سرد برخورد کنه

اینجوری اون زن از شوهرت دل میکنه

ولی اگر با زنه صحبت کنی میره پیش شوهرت درددل میکنه بدتر به هم نزدیک میشن

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺