2777
2789
عنوان

ننه شاگرد شوهرم ک مطلقه س همش ب شوهرم زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 40 پست
میگم شوهرم زنگ زده بهش ک بیا دو بسته نون ببر چ جوری این کارو بکنم؟

خب پس از شوهرت بترس

زنا هم از توجه خوششون میاد

بلاک کنی چه فایده وقتی شوهرت برداره بزنگه

مگه بگی به خودم بگو پیام میدم بهش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا داره این کارو میکنه زنه هم بدش نیومده هر مشکلی با پسرش ک کارگرمونو داره میاد ب شوهرم میگ تو حل ...

به زنه پیام بده که همسرم گفت اگه کار واجبی داشتین با من هماهنگ کنید بهشون بگم،اگه دیدی شوهرت اومد خونه اخلاقش عوض شده بود بدون زنه باهاش راحته و رفته بهش گفته

قبلش به شوهرت بگو که میخام این کارو کنم

خب پس از شوهرت بترسزنا هم از توجه خوششون میادبلاک کنی چه فایده وقتی شوهرت برداره بزنگهمگه بگی به خود ...

بعد اینکه بلاک کردم گذاشتمش تو لیست سیاه

فعلا از اون روز ب بعد هر چه قدر زنگیدم شوهرم متوجه نشده چون تو لیست سیاهه ولی امشب نگا کرد دیدم خیلی زنگ زده

بعد اینکه بلاک کردم گذاشتمش تو لیست سیاه فعلا از اون روز ب بعد هر چه قدر زنگیدم شوهرم متوجه نشده چون ...

زنه زنگ زده ؟!!

این با یه بار باید میفهمید

با گوشی خودت تماس بگیر بگو کار داشتید زنک زدید ؟! و..یکم خوب حرف بزن و..بعد نشون بده حواست به گوشی شوهرت هست . آخرش هم بگو شوهرم خیلی گرفتاره گفت بهتون بگم کاری دارید به من بگید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منظرم فقط دوباره زنگ بزنه تا همچین کاری بکنم

باید بیوفتی وسط

البته بدون دعوا مثل زن حواس جمع نه زن شکاک

باید بیوفتی وسط البته بدون دعوا مثل زن حواس جمع نه زن شکاک

یکم میترسم میگم نکنه قضاوت اشتباه بکنم بعد با خودم میگم چرا باید یه زن غریبه تو یه ماه ۱۰ بار ب شوهرم زنگ بزنه

نشخوار فکری امونم نمیده