2777
2789
عنوان

انفولانزا جدید رو کیا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر میترسم،چون خیللللی بیمارستانا و مطبا شلوغه،و اینکه همشم میگن برای این مریضی فقط مایعات و استراح ...

عزیزم میتونی ماسک بزنی و خودت بری دکتر و با اسم بچت وقت بگیری و خودت بری پیش دکتر و علائم بچه رو بهش بگی. حتما لازم نیست بچه اونجا حضور داشته باشه. فقط موقع آمپول و سرم زدن بیارش

من روزی سه بار به پسرم از این دمنوش دادم. آویشن . پونه و پنیرک هر کدوم یک قاشق با یک لیوان آب پنج دقیقه بجوشع. بعد صاف کنید با عسل یا نبات مثل چایی بدی بخوره. پسر من فقط تب و سرفه داشت برای همین دکتر نبردم . تبشو با دارو کنترل کردم و با این دمنوشم علائم دبگش کنترل میشد .

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

آهان برای سرفه هم سیب و میذاشتم میپخت آبشو با عسل قاطی میکردم. سرفه میکرد کم کم میخورذ. مخصوصا شب ها که از سرفه بیدار میشد. سریع آروش میکرد

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

غذاهم فقط سوپ و شیر برنج . میان وعده شیر عسل. شیر بادوم. آب پرتقال

من روزی سه بار به پسرم از این دمنوش دادم. آویشن . پونه و پنیرک هر کدوم یک قاشق با یک لیوان آب پنج دق ...

من بهش شیر گرم کردم دادم

سیب پختم با هل دارچین دادم ابشو...

شربتم پدیابست کاف خریدم دادم

پسر منم چهارسالشه فقط تب میکنه که با بروفن فقط قطع میشه

و سرفه میکنه...