2777
2789

سلام به همگی من پیش چنتادکترروانشناس رفتم داروی ریسپریدون ونوشته برای بیش فعالی دخترم میخام ببینم عوارض داره یانه آخه خیلی بهم ریختم نمیدونم بدم یانه استرس کل وجودموگرفته نکنه بدم اینجوری شه ندم اینجوری بشه خیلی شیطون هست ولی خوابش خوبه ظهرم هم میخابونمش شب هم میخابه کلا خوابش خوبه دلی اصلا یجابندنیس جایی زیادنمیتونم برم منوو باباشومیزنه وسایل روپرت میکنه چیزیوبخادانجام ندیم یامیزنه یاهمه چیوبهم میریزه ب جزنشستن وکارتون دیدن دیگ اصلا نمیشینه جمع شلوغ ک میرم بدتره اصلا نمیشنوه چی میگم ...

چیکارکنم هوشش هم خیلی خوبه ۳سال وسه ماهش هست همه چیونیدونه شعربلده انگلیسی بلده میترسم داروبدم هوشش ازبین بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من چهارسالشه کل شبانه روز فقط ۷-۸ساعت شبا میخوابهروزا کلا بیداره و حتی برای غذا خوردن هم باید دنبالش بدووم تا قاشق بزارم دهنش چون اصلا نمیشینه و پر حرف و پر تحرکه ولی هیچوقت بهش داروی بیش فعالی نمیدم .چطور تشخیص دادن بچه شما بیش فعاله؟

پسر من چهارسالشه کل شبانه روز فقط ۷-۸ساعت شبا میخوابهروزا کلا بیداره و حتی برای غذا خوردن هم باید دن ...

روانپزشک بردم چنتا گفتن اگ درمان نکنی بعد هابدترمیشه

بله عزیزم

داورهای روانپزشکی هر کاری کنی مثل خیلی چیزها عوارض داره، از سوی دیگر روانشناس هایی که علم ندارند هم زیاد هستند، تشخیص اشتباه خیلی خیلی می دهند.....معدود روانشناس خوب داریم.......

ببرش خانم دکتر کارینه طهماسبیان ببینه ( هیئت علمی شهید بهشتی )، ایشان روانشناس کودک هستند و عالی ( تو نت سرچ کنید می یاره)

توی بیمارستان مصطفی خمینی یک روانپزشک هم هست دکتر قاعدی نمی دونم کودک می بینه یا نه ولی کار اون هم خوبه ( به اون هم نشان بده)

عزیزم دارو درمانی در هیچ مسئلهای به تنهایی جوابگو نیست و نیاز هست حتما جلسات بازی درمانی با روانشناس کودک هم داشته باشه... دارو پرخاشگری مثل زدن و پرتاب کردن رو از بین نمیبره فقط تمرکز رو چند ساعت افزایش میده

تو جلسات بازی درمانی بچه آموزش میبینه و مسائلی که دارو کاور نمیکنه رو حل میکنه

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

من یبار به دکترش گفتم بنظرتون بیش فعاله؟دکتر گفت این فقط یه بچه سالمو باهوشه که به اقتضای سنش فعالیت داره اگه یجا بشینه باید نگرانش بشید.داروهای روان عوارض زیادی دارن

داورهای روانپزشکی هر کاری کنی مثل خیلی چیزها عوارض داره، از سوی دیگر روانشناس هایی که علم ندارند هم ...

ی دکترهم هست ب اسم مهساساداتی اونم توی هیئت علمی شهیدبهشتی هست توی تلویزیون ایناهم خیلی میادپیش اون نوبت گرفتم ببینم چی میشه میگن دکترخوبیه

بچه های قدیم از صبح تا شب تو کوچه بازی میکردن انرژی خودشون تخلیه میکردن الان بچه ها جا برای تخلیه انرژی ندارن برا همون فک میکنیم بیش فعالی دارن. بچه ها با بازی کردن تجربه کسب میکنن این قرصا بچه رو آروم بیتحرک میکنه به نظر من قرص نده بهش

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
ی دکترهم هست ب اسم مهساساداتی اونم توی هیئت علمی شهیدبهشتی هست توی تلویزیون ایناهم خیلی میادپیش اون ...

کارینه خاص کودک کار می کنه.....از قدیمی های روانشناسی کودک است.....

حتما به چند نفر دیگه هم نشان بده....

انشاءالله خیره