2777
2789
عنوان

کیابه بچشون برای بیش فعالی دارومیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 23 پست
همیشه اینطوریه هرجاهم برم دیگ همه میدونن این شلوغه اومدخونشون هرچی باشه جم میکنن

خیلی از این بچه ها باهوش هستند.....

دوست منم نقص توجه داشت ولی فقط موقع امتحانهایش مصرف می کرد....

نگران نباشید

من یبار به دکترش گفتم بنظرتون بیش فعاله؟دکتر گفت این فقط یه بچه سالمو باهوشه که به اقتضای سنش فعالیت ...

اره منم ازعوارضش میترسم هم دارو هم پیش فعالی بین دوراهی بزرگی گیرکردم خیلی درموندم دلم ب حال بچم میسوزه نمیدونم چیکارکنم بدم ندم چیکارکنم اگ بدم اینجوری اک ندم اونجوری استرس جفتشون افتاده ب دلم ازطرفی میگم ن ازطرفی میبینم بچم خیلی شلوغه بعضی وقتا سرش دادمیزنم بعضی وقتا کتک میزنم درحدیه سیلی دلم نمیخادبزنمش ولی واقعاتمحل نمیتونم کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دارو درمانی در هیچ مسئلهای به تنهایی جوابگو نیست و نیاز هست حتما جلسات بازی درمانی با روانشناس ...

بله دکترهم گفت بایدجلسه بازی وایناروبیاری من فقط ازعوارض دارومیترسم

بچه های قدیم از صبح تا شب تو کوچه بازی میکردن انرژی خودشون تخلیه میکردن الان بچه ها جا برای تخلیه ا ...

بردمش کلاس ژیمناستیک گفتن بایدوایسه یجاتایادش بدیم اونم ک اصلا یجابندنیست فقط باگوشی یکم میشینه

بردمش کلاس ژیمناستیک گفتن بایدوایسه یجاتایادش بدیم اونم ک اصلا یجابندنیست فقط باگوشی یکم میشینه

چند سالشه؟ خب حتما دوست نداشته فقط دوس داره بازی کنه پسر منم همینه بردم ژیمناستیک ادامه ندادم

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
چند سالشه؟ خب حتما دوست نداشته فقط دوس داره بازی کنه پسر منم همینه بردم ژیمناستیک ادامه ندادم

سه سال وسه ماه میخاستم یکم تخلیه بشه ک اونم رانیومد همینجوری موندم

سه سال وسه ماه میخاستم یکم تخلیه بشه ک اونم رانیومد همینجوری موندم

برای ژیمناستیک خیلی زوده پسر من که ۴.۵ بود مربی میگفت زوده براش ولی باز چند ماهی بردم کم گوش میداد بیشتر دوس داشت با وسایل اونجا بازی کنه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.