2777
2789
خونه پدرشوهرم مرد سالاریه مادرشوهرم انقد زن ستیزه هروقت میاد خونمون باید خم و راست شم برا شوهرم دهنم ...

دقیقا مادرشوهر من علیله آنقدر حمالی کرده باز پدرشوهرم میاد مثل اسکولا میره تند تند بشور بیاب که اون تشویقش کنه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

خونه پدرشوهرم مرد سالاریه مادرشوهرم انقد زن ستیزه هروقت میاد خونمون باید خم و راست شم برا شوهرم دهنم ...

اوف اینم رو مخهههه اینم رو مخههه

خونواده فقط ی خونوادا اوپن مایند که توش کلی لهم احترام میزارننن و زن و شوهره عاصق همن

بچشونم همینطوری میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهر منم اتفاقا مرد سالارن ولی شوهر من یک درصد مثلاً اینا نیست....

و منم هیچ وقت به اونا اهمیت نمیدم هرکاری دلم میخواد میکنم

اهمیت نده بهشون بیشتر اونا میسوزند بیخیال باش... منم قبلاً مهم بود برام الان دیگه فقط به خرفاشون میخ ...

بحث این رفت و آمد لامصبه که هر بار میرم خونشون یه سال از عمرم کم میشه شوهرمم همش در ... خانوادشه

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

آهان اینجا باید رد کنید نوبت خودتون که شد زن باید سالار باشه آره؟ 🤣🤣نه جونم زنها همه جا سالارن بخص ...

مادر خوب باشه منطقی باشه خوبه حرفش گوش کن داشته باشه نه اینکه حسادت عروسو بکنه.همه اهل خونه رو گوش به حرف خودش کنه

مادر خوب باشه منطقی باشه خوبه حرفش گوش کن داشته باشه نه اینکه حسادت عروسو بکنه.همه اهل خونه رو گوش ...

مادر همه جا احترام داره دیگه مادرمون هم گاهی وقتا زور میگه ولی مابه دل نمیگیریم احترام مادر شوهرم همینه ما نگه میداریم