2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکامو بخونید ،،، میخوام طلاق بگیرم ، الان اومدم خونه پدرم مادرم اذیتم میکنه ، مامانم از مطلقه ها ...

عزیزم نمیخوام دردی بشم به زخمت ولی خواهر من مطلبه شده بود مامانم خیلی اذیت میکرد جوری که من ابجیش بودم همش دعوا داشتیم بهم بر میخورد کاراش کارایی تو خونهی شوهر نکرده بود همشو میخچاست یه روز بکنه همش بیرون بود هیچ کاری نمیکرد

انتخاب بی عرضه ها رو نکن

دنبال یه راه نجات باش حتما وجود داره تو نمیتونی ببینیش

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

این چ فکت بیخودیه فازت چیه آبجی حاضری خودتو از بین ببری به خاطر هیچ و پوچ؟تو ارزشت خیلی بیشتر از فکر ...

من همه جای زندگیم شکست خوردم ، من دیگه حتی نمیتونم نفس بکشم همه زندگیم شده درد

تاپیکامو بخونید ،،، میخوام طلاق بگیرم ، الان اومدم خونه پدرم مادرم اذیتم میکنه ، مامانم از مطلقه ها ...

اگه صبر کنی و واست مهم نباشه کی بهت چی میگه، اینقد دلت بزرگ میشه که چرت و پرتای بقیه هیچ اثری روی روحیه ات نمیذاره. میشی عین من. بابا بیخیال. به خاطر زر زرا و اذیتای دو تا آدم میخوای زندگی به این با ارزشی رو از دست بدی؟ میدونی چقد وجودت ارزشمنده؟ چقد استعداد داری؟ این آدمای دوزاری که اذیتت میکنن رو نبین، شرایطی رو ببین که ایجاد شده تا تو آدم صبوری بشی و استعدادهای انسانیت رشد کنه. از خدا کمک بخواه و بیخیالی و صبر رو توی این شرایط تمرین کن. ببین چقدر اتفاقای قشنگ برات می افته.