2777
2789

خانوادم برام خیلی خرج کردن یه لیسانس علوم آزمایشگاهی گرفتم گفتم دوسش ندارم میخوام برم کامپیوتر بیچاره ها ترمی 18 تومن دادن. ترم یک هستم. گفتم من دانشگاه آزاد شهرمون نمیخونم زنجان بودم. گفتن باشه بیا برو تهران گفتم تهران هم دوس ندارم میخوام برم جای نزدیک تر. رفتم گیلان. چقدر هزینه خوابگاه اونم تو دانشگاه آزادی که میتونستم شهر خودم برم رو پرداخت کردن. هر ماه 7 میلیون پول خوابگاه دادن. ماهی 4 میلیون به خودم میدادن برا مخارج. از طرفی برام کلی مرغ و ماهی و گوشت خریدن تا بیارم خوابگاه و بخورم.. تا گفتم آیفون برام خریدن.. البته دو سال قبل.. همه چی آماده از خونه آوردم علاوه بر اون ماهی 4 تومن هم دادن. رفتم رشته کامپیوتر خیلیییی سخته هیچی نمیفهمم ولی نمیدونم این بچه ها از کجا میفهمن 😭من اصن برنامه نویسی بلد نیستم صفر صفرم خب چی کنم. کسی نبوده یادم بده. دبیرستان رشته تجربی و بعدشم علوم آزمایشگاهی خونده بودم و اصن با لب تاب کامپیوتر سر و کار نداشتم منن😭😭حالا اصن دلم نمیخواد انصراف بدم ولی هیچییییی نمیفهمم نه فیزیک نه ریاضی و نه کامپیوتر و برنامه نویسی. بخاطر مهاجرت اومدم این رشته. اگه انصراف بدم یابد برگردم شهر خودمون اونجا هم خیلییی من افسرده و غمگینم 😭😭😭توروخدا توروخدا بگید چی کنم؟؟؟ . بقران دعاتون میکنمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین بخونننن این مسخره بازیا چیه تویی که علوم ازمایشگاهی اوردی بدونننننن شک درس ت عالییی

یه روز با خودت خلوت کن مشکلاتت پیدا کن و جبرانشون کن

از یوتیوب هم میتونی کمک بگیری استاد های خوبی داره...

خب به چی علاقه داری پی اونو بگیر اینجور هم داری وقت خودتو هدر میدی هم پول وزحمت والدینتو

الانم دیر نیست خوب فکر کن تصمیم بگیر گناه دارن بخوان واسه شهریه هزینه کنند

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیداو عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

خب به چی علاقه داری پی اونو بگیر اینجور هم داری وقت خودتو هدر میدی هم پول وزحمت والدینتو الانم دیر ن ...

عزیزم من این رشته رو دوس دارم فقط بلد نیستم چون تو موقعیتی نبودم که کامپیوتر رو یاد بگیرم من مدام سرم تو درس خودم بود. درس خودمم که علوم آزمایشگاهی بود

بشین بخونننن این مسخره بازیا چیه تویی که علوم ازمایشگاهی اوردی بدونننننن شک درس ت عالییییه روز با خو ...

نه من واقن درسم بد نیست من مشکلم اینه من کار با کامپیوتر در حد صفر و صفر هستم و برنامه نویسی برام خیلی سخته اصن هیچ جوره نمیتونمش😭🤦🏼♀️

نه من واقن درسم بد نیست من مشکلم اینه من کار با کامپیوتر در حد صفر و صفر هستم و برنامه نویسی برام خی ...

باید بتونییییی

وقتی تو مسیرشی یعنییییی حتمااا پتانسیلش داریی جا نزن لطفا