2821
2789
عنوان

بذارم بیاند یا نه

107 بازدید | 19 پست

خواستم برم کربلا با تک تک دوستام خداحافظی کردم. الان هشت روزه اومدم خونه، هنوز نیمدند دیدنم. با اینکه همشون تو محله خودمونند و نزدیکند. میگند چند روز دیگه میاییم.

من ناراحتم که تا حالا نیمدند دیدنم. بنظرتون خواستند بیاند بپیچونم یا نه؟

من میگم اخه بعد دو هفته دیدن نداره. مخصوصا من که تو مسجد همشون منو دیدند دیگه.

جا من باشید چیکار می کنید

آقاییکه خودش سرچهارراه درست شده و بی ناموسه لطفا درخواست دوستی بده.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیارتتون قبول باشه

اعتنا نکن اگه میخاستن بیان تا حالا اومده بودن

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

هیچ کار نمی کنم ، براشون سوغاتی خریدی مگه ؟

چند سالته ؟

من رفتم کربلا برگشتم هیچکس هم نیومد دیدنم ولی تا دیدنم گفتن زیرت قبول به نظرم همینقدر کافی بود ، چه کاریه هم خودم و بقیه رو بندازیم تو زحمت

واس خودت رفتی کربلا عزیزم واس اونا ک نرفتی بعدشم از کسی انتظار نداشته باشی راحت تری

اما سوال من چیز دیگه ای بود که کاش اونو جواب میدادید.

زیارتتون قبول باشه اعتنا نکن اگه میخاستن بیان تا حالا اومده بودن

میدونم چند روز دیگه میاند. گفتند میاند. من سؤالم این بود که اگه خواستند بیاند بذارم یا بپیچونم؟؟

میدونم چند روز دیگه میاند. گفتند میاند. من سؤالم این بود که اگه خواستند بیاند بذارم یا بپیچونم؟؟

اگه میان اره بگو بیان

ولی اومدن بگو که از دستشون ناراحتی دیگه میخاستین نیاین

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز