دآرم میخورم افسوس و همیشه میخورم اومدم تو قومی ک همه شون باهام مشکل روان دارند و دروغگو و دزد هستن ح ...
اگر واقعا این زندگی جدای از اینکه موردی که اشاره کردی دوستش داری برایت غیر قابل تحمل است ومی تونی عسر وحرج خودت را دردادگاه ثابت کنی می تونی با دلیل سوء خلق ازش جدا بشی وهم مهریه ات را بگیری.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا مگه زنا من ثابت شده ک بخواد این ادعا کنه ..من فرار میکنم چون خسته شدم از یه روانی
همون فرار هم زن بدون اجازه شوهر پاشو نمیتونه از خونه بزاره بیرون بعد بدون کار و در آمد کجا بری؟ اگه واقعن انقدر طرفتو میخای و شوهرتو نمیخای راحت ترین و سالم ترینش همینه که همه چیزو ببخشی جدا بشی بری یه جای دیگه به قول خودت که پیدات نکنه و هر جور خاستی زندگی کنی
عسر حجر چیه سو خلق چیه شما وکیلید؟من اگر سر در نمیارم شماتت نکنید چون هیچ وقت تو ذهنم نبود برای گرفت ...
من وکیل نیستم اما چون درفامیل مشابه شما داشتیم واقا سوء خلق داشت ودست بزن وبددهن بود همسایه ها شهادت دادن برای قاضی ثابت شد کار به طلاق کشیده شده بود که داماد به غلط کردن التماس افتاد تا جایی که می خواست دست به خودکشی بزنه بعد با گرفتن حق طلاق ایشان کاملا فرق کرد والان زندگی خوبی دارند. البته درمهرنامه موارد 11 گانه آمده که زن می تونه درخواست طلاق بده یکی از آن موارد سوء خلق است شما حتما ازیک وکیل مشورت بگیرید.
درمورد عسر وحرج هم یعنی شوهر آن قدر زندگی را تلخ وسخت کرده که زن تاب و تحملش به پایان رسیده ومی تونه ...
اره تحملم تموم شده مشکل من خانواده اش هست و ضعیفی خودش در برابر اونا و اینکه از شدت ضعف به جای پذیرفتن حقیقت دفاع میکنه تا خودش و قوی نشون میده فکر میکنه اینطوری داره از قوی بودن خودش دفاع میکنه ولی من چیزی جز دری وری و دروغ نمیشنوم از دهنش و اون توهم زده داره از دهنش گوهر میریزه و هر گوهر نشونه قدرت و مرد بودنشه