2777
2789
عنوان

اخرین 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 4563 بازدید | 390 پست

قبل اینکه بیام تو اتاق اول بابامو بعد مامانم رفتم داداشمو بوس کنم با لگد اومد تو دهنم گفت گمشو برو تو اتاقت😂🥹

بعضی زخمها قدیمی ان اما انگار همین دیروز اتفاق افتادن. چون هیچوقت اجازه ندادی واقعا دردشون رو حس کنی. یه چسب زخم بزرگ زدی و روش نوشتی[مهم نیست]👌🏻

قبل اینکه بیام تو اتاق اول بابامو بعد مامانم رفتم داداشمو بوس کنم با لگد اومد تو دهنم گفت گمشو برو ت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣داشتم احساساتی میشدم اخرش ریده شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای پاکش نکننن توروخدااااچقد حس خوبیههههه😭😭😭😭😭😭😭کاش بیاااامممم

دییونه ن پاک نمیکنم باشه.... عزیزمی من سفارش میکنم بالاخره بچه محلمونه رومم زمین نمیذاره حتمااااا میطلبه حالا ببین میای ی عکس اینجوری دو نفری میگیریم

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

دییونه ن پاک نمیکنم باشه.... عزیزمی من سفارش میکنم بالاخره بچه محلمونه رومم زمین نمیذاره حتمااااا می ...

واااای ایشالا ایشالااااا خداکنههههههه🥹🥹🥹🥹🥹🥹سریع میام دنبالت😍😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣داشتم احساساتی میشدم اخرش ریده شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دادامه او سن بلوغه دیدی یهو تو سن بلوغ رو یکی یا رفتاری حساس میشن داداش من رو من حساس شده سر سفره میشینم میگه مامان سفره دیکه ای نداریم برا خودم پهن کنم بشقابش رو برمیداره میره🫠😂

بعضی زخمها قدیمی ان اما انگار همین دیروز اتفاق افتادن. چون هیچوقت اجازه ندادی واقعا دردشون رو حس کنی. یه چسب زخم بزرگ زدی و روش نوشتی[مهم نیست]👌🏻

واااای ایشالا ایشالااااا خداکنههههههه🥹🥹🥹🥹🥹🥹سریع میام دنبالت😍😂

آخرین بار کی اومدی ؟؟ کدوم شهر بودی یادم میشه کورد بودی

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

آخرین بار کی اومدی ؟؟ کدوم شهر بودی یادم میشه کورد بودی

کورد نیستم ولی کردستانم😂

اخرین بار ۱۷ سالم بود😐با ماماینام اومدم دیگه نشد ک نشد

کورد نیستم ولی کردستانم😂اخرین بار ۱۷ سالم بود😐با ماماینام اومدم دیگه نشد ک نشد

الهی الهی

این ممد و باید برعکس دارش بزنم نیاوردتت صب کن ... حالا اینو ولش من پارسال این را موقع کادو روز زن کیش بودم از اون وقت امین و جوویدم خخخ یادش بخیر

الهی الهی این ممد و باید برعکس دارش بزنم نیاوردتت صب کن ... حالا اینو ولش من پارسال این را موقع کادو ...

هردفه خواستیم بریم یجتی یجیزی شده🥲🥲

چیو کادو گرفتی؟؟

دادامه او سن بلوغه دیدی یهو تو سن بلوغ رو یکی یا رفتاری حساس میشن داداش من رو من حساس شده سر سفره می ...

واااای الان خیلییییی حساسن😂😂😂😂بزنششش

هردفه خواستیم بریم یجتی یجیزی شده🥲🥲 چیو کادو گرفتی؟؟

هیچی دیگ ی تور کیش بود کادو روز زن پارسال میگم ک مث همچین روزی کیش بودم