2777
2789
عنوان

مهمونی شب یلدا زورکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 49 پست
اگه نرم که این ماه رو از دست میدم کلی هم آمپول و دارو مصرف کردم مگر این که طبیعی اقدام کنم عاخه میدو ...

چی بگم والا

خودت فکر کن ببین چی به صلاحته

به نظر منم زشته اگه مهمونی کنسل کنی

مگه اینکه مامانت بیاد کل کارو انجام بده همراه شوهرت

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

وای بیکاری فکرخودت باش خونه مادرت یا مادربزرگت جمع بشید... اخرشم ک رفتن کلی تمیزکاری و چیزای دیگ گرد ...

همین الان شوهرم همینو میگفت میگه یعنی ما کوچیک تر از همه ایم حالا باید چند ساعت وایسی غذا بپزی بعدشم پذیرایی کنی فرداش جمع و جور کنی.....

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه ی iui

۱۸۰۰ جدا سازی آزمایشگاه

۳ تومن دکتر میگیره

در ماه دو بار ویزیت ۱۴۰۰

داروها ۵۰۰

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

همین الان شوهرم همینو میگفت میگه یعنی ما کوچیک تر از همه ایم حالا باید چند ساعت وایسی غذا بپزی بعدشم ...

هرجو شده زیرش دربرو.. بگو شوهرم مریضه نمیدونم فلان... بیکاری اخرش میای میگی ماش نکردع بودم ال شد بل شد ازالان فکرباش

مامانت که میدونه بگو بیاد جمعش کنه یا کلا بیاد همه کار رو خودش کنه خونه ی شما ،واسه تمیزکاری هم یه ک ...

به هیچ کس حتی مامانم نگفتم😭😭

حالا به نظرم به مامانم بگم شاید یه فکری کرپ

هرجو شده زیرش دربرو.. بگو شوهرم مریضه نمیدونم فلان... بیکاری اخرش میای میگی ماش نکردع بودم ال شد بل ...

به خدا کلا هم حوصله ندارم آنقدر اعصاب خوردی داریم روحیم داغونه

مهمونی رو پنجشنبه یا جمعه بگیرید بگید بخاطر تعطیلی این روز گرفتیم که فرداش آقایون میخوان برن سر کار

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مهمونی رو بده حالا بچه ی ماه دیرتر بشه شاید خیریتی باشه توش تو ب فا ل نیک بگیر و دلشون رو نشکن وقتی خودشون رو زدن بهت و گفتن مهمانی بده

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.