2777
2789
عنوان

مهمونی شب یلدا زورکی

1530 بازدید | 49 پست

خانما ماه پیش iui کردم فرداش اسباب کشی داشتیم خلاصه که نگرفت این ماه هم شنبه انشالله باید برم و میخواستم استراحت کنم

حالا داییم اینا گفتن شب یلدا که یک شنبه بگیریم میان خونه ما(گفتن چون دستپختم خوبه براشون غذا درست کنم و خونمون جدیده بیان) هزینه مهمونی رو هم برا ۲۰ نفر مامان بزرگم بهم داد به اصرار خودش وگرنه اونا گفتن دنگی دونگی

برنج رو مامانم میپزه میاره منم میخوام مرغ ناردونی و سالاد انار درست کنم ولی خوب به هر حال کار خیلی زیاده و من واقعا میخواستم استراحت کنم حالا چیکار کنم به نظرتون بگیرم یا نه یا چجوری بگم نیان

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

کارایی که دارم تمیز کردن خونه که قبلش میتونم انجام بدم و پختن مرغ و سالاد و آماده کردن میوه و آجیل

بعدش هم مامانم میتونه بیاد کمکم یا خواهرم برا ظرفا

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم شوهرم خیلی بهم چیز گفت که چرا ماه پیش رفتی میدونستی اسباب کشی داریم حالا هم این ماه اینجور

خب میگفتی مریضم

اصلا از من نظر نخواستن خودشون گفتن و من هم روم نشد بگم نه

خب شنبه نرو بزار واسه بعد یلدا

اگه نرم که این ماه رو از دست میدم کلی هم آمپول و دارو مصرف کردم مگر این که طبیعی اقدام کنم عاخه میدونی iui پشت سر هم بری بهتره

نه بهترین و کوتاه ترین جمله هست بگو نه

الان که دیگه مامان بزرگم کارت پولش رو داده گفته همه خرج رو باهاش بگیر خیلی سخته بگم نه

نمیشه دکترو عقب بندازی؟

شنبه روز چهاردهم سیکلمه و همون روز باید برم مگه اینکه کلا این ماه انجام ندم

الان که دیگه مامان بزرگم کارت پولش رو داده گفته همه خرج رو باهاش بگیر خیلی سخته بگم نه

تهیه کن کمک بگیر از کسیایی دیگه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار