نازلیقیز مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 849 عنوان اصلاح کار داریم 43 بازدید | 8 پست سلام من وقتی میخوام اصلاح کنم نمیدونم چرا پوست مشتری به نخم گیر میکنه خیلی بد حال میشم خون میاد ناراحت میشم کسی هست علتشو بهم بگه؟تمام مراحلشم رعایت میکنم ولی همیشه دستم تو اصلاح خطا میره دیروز | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15578 موهاش کم شاید یا زیاد خب چرا وکس نمیکنی راحت تره که یا با تیغ ابرو میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5539 احتمالا خیلی نخ و میخوابونی رو پوست و اینجوری کشیده میشه ،مخصوصا پوستی که شل هم هست ،نخ یک مقدار کمتر ببر رو پوست به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
نازلیقیز مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 849 موهاش کم شاید یا زیاد خب چرا وکس نمیکنی راحت تره که یا با تیغ ابرو خپ بعضیا وکس نمیخوان چیکارکنم
نیناnina عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 3175 یعنی فقط اصلاح انجام میدی؟همین یه تخصص؟بعد ببخشید مثلا درامدت حدودا چقدر میشه؟
نازلیقیز مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 849 احتمالا خیلی نخ و میخوابونی رو پوست و اینجوری کشیده میشه ،مخصوصا پوستی که شل هم هست ،نخ یک مقدار ک ... آره میخوابونم رو پوستش یعنی بالاتر بگیرم؟؟منظورم اینه اونموقع موهاشو میکنه؟
نازلیقیز مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 849 یعنی فقط اصلاح انجام میدی؟همین یه تخصص؟بعد ببخشید مثلا درامدت حدودا چقدر میشه؟ تو یه سالن کار میکنم لاین اصلاحش و برداشتم
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5539 آره میخوابونم رو پوستش یعنی بالاتر بگیرم؟؟منظورم اینه اونموقع موهاشو میکنه؟ اره گلم ،مطمئنم این دلیلشه ،آخر سرم با تیغ پرزها رو بگیر ..یا تیغ اصلاح ابرو عالیه به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀