2777
2789
عنوان

شوهرم بدون من رفته باغ مختلط

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 47 پست

باغه به اسمته؟ازاین به بعد درست نمیشه اینجور مردا درست بشو نیستن

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
فقط اگه یه کتک حسابی بخوره آروم میشمدلم می خواد همه زندگیمو بفروشم بدم به یکی فقط بره در حد مرگ اینو ...

انتخاب خودت بوده... بهتم اصرار کرد بیا و نرفتی... خب طلا هم خرید و پس زدی... واقعااا نمیدونم دلیل این رفتارات چیه با همسرت... ولی یا تغییر کن یا اینکه جدا شو همین

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه رفته مجبور هم نیس بخاطر بهونه الکی تو نره خوش بگذرونه. الان میخوای چیکار کنی؟

شما در جریان خیلی چیزا نیستی ما سه ساله عقدیم اصلا پیگیر عروسی نیست فقط دنبال رفیق به سفر دونفره نرفتیم هرچی سفر رفتیم با رفیقای ایشون بوده

جدا شو .

زارت نسخه طلاق پیچیده شد چجور میتونین اینطور راهنمایی کنین

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

شما در جریان خیلی چیزا نیستی ما سه ساله عقدیم اصلا پیگیر عروسی نیست فقط دنبال رفیق به سفر دونفره نرف ...

اوه اوه اوه

اینو اول تاپیک میگفتی بچه ها بهتر راهنماییت میکردن

ببین قشنگم من بهت حق میدم،مخصوصا توی این دوره زمونه که تقریبا خیلیا مناسبت ها رو به حساب میارن و شمام جوونی و انتظار داری،ولی بزار یه چیزی رو رک بهت بگم،مرد ایرانی همینه،مردای ایرانی کلا به مناسبت ها اصلا اعتقادی ندارن،همیشه چیزی رو بخوا که خودش با اشتیاق برات انجام بده نه به اسرار تو،کادو نخریدنش به معنی این نیست که تورو دوست نداره،و اینم بدون از این به بعدم مناسبت ها براش زیاد مهم نیست،درکل اگه میدونی همسرت آدم خوبیه واسه این چیزا اوقاتت رو تلخ نکن،و خوبیای دیگش رو در نظر بگیر،و ای کاش امشب رو باهاش میرفتی

من همین الان خودم می خوام جدا بشم چون دیگه این حجم از رفیق بازی و بی مسئولیتی را نمیتونم

هر جور صلاحتونه عزیزم...انشالله شادکام باشید و موفق

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
شما در جریان خیلی چیزا نیستی ما سه ساله عقدیم اصلا پیگیر عروسی نیست فقط دنبال رفیق به سفر دونفره نرف ...

عزیزم معلومه که درجریان نیستم شما هم اینواز اول نگفتی ولی امیدوارم مشکلاتت حل شن . سه سال خیلی زیاده واسه عقد. حداقل میرفتین ماه عسل

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

فقط اگه یه کتک حسابی بخوره آروم میشمدلم می خواد همه زندگیمو بفروشم بدم به یکی فقط بره در حد مرگ اینو ...

عکس بده جنازه تحویل بگیر

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

من همین الان خودم می خوام جدا بشم چون دیگه این حجم از رفیق بازی و بی مسئولیتی را نمیتونم

چه جدایی اسمشو نیار تو ذهنت اروم باش . بابات چیمیگه بهش نگفت تکلیف دخترمو معلوم کنین؟ میشه سن خودتو شوهرتو بگی؟