2777
2789
عنوان

شوهرم بدون من رفته باغ مختلط

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 47 پست

انگشترطلا خرید وبیرونش کردی؟ نرفتی تازه عصبی هم هستی دیگه قراره به پات بیفته. وقتی احترام نمیزاری چه انتظاری داری. تازه مگه نگفت باغ ما مگه میشه اونا بیان و خودش تو باغش نباشه. شاید روز زن پول نداشت اون موقع الان خرید اورد اگه رفیق باز بود اینکارو نمیکرد

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش بردارن این روز زن و مردو که همش دعوا درست کرده

از اول که من یادمه همیشه مرد به زن کادو میداده ی بارم روز مرد ندیدیم

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

خب مختلط تو خانواده نداریم و خط قرمزمون هست

اگه واجب بوده بره مثلا دوست صمیمی اش چه میدونم ای کاش باهاش می رفتی بببنی رفتارش چطوره به نظرم فیلم اونجا رپ گیر بیار ببین چطور بوده اونجا ،دوز رفیق بازیش باید بیاد پایین

اووووو این بچه بازیا چیه روز زن روز دختر ولنتاین هزار و یک جور مناسبت مختلف و چرت و پرت همش کادو میخواین

زندگی اینقد گرفتاری و بالا پایین داره بخدا این مسائل پشیزی ارزش ندارن خودتونو گرفتارش میکنین ، مسخره بازی

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

شرمنده اما خیلی ناپخته و کودکانه رفتار کردید...خواهرانه توصیه میکنم تو رفتارتون تجدید نظر کنید وگرنه همسرتون دلزده و دلسرد میشه و زندگیتون در همین آغاز مسیر (خدای نکرده) از هم میپاشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
شما که در جریان نیستی سه ساله از دست رفیقاش عذابم حتی کلی باهاش همراهی کردم مسافرت و باغ و همه جا با ...

اره راست میگی حق داری

خیلی سخته همسر رفیق باز باشه منم دوستم شوهرش رفیق بازه خیلی عذاب میکشه

تو رو به جدت منو لایک نکن
حالا به هر دلیل من نرفتماون باید تنهایی بره باغی که همه جفتی اومدن؟ باید بگه یا باهم میریم یا نمیریم

اره دیگه رفته مجبور هم نیس بخاطر بهونه الکی تو نره خوش بگذرونه. الان میخوای چیکار کنی؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

شرمنده اما خیلی ناپخته و کودکانه رفتار کردید...خواهرانه توصیه میکنم تو رفتارتون تجدید نظر کنید وگرنه ...

من همین الان خودم می خوام جدا بشم چون دیگه این حجم از رفیق بازی و بی مسئولیتی را نمیتونم

من همین الان خودم می خوام جدا بشم چون دیگه این حجم از رفیق بازی و بی مسئولیتی را نمیتونم

چراخودت کتکش نمیزنی حالش جابیاد

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
وقتی من نرفتم اون خودش باید بره به نظرتون؟؟!!

بعضیا اینجورین دیگه . بدون همسر میرن کاریش نمیشه کرد