2777
2789
عنوان

عفونت قارچی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 50 پست
رفتم پیشش گفت همه چیت طبیعی ه . با استرس بیشتر میشه ، با دستمال توالت و نوار بهداشتی و کم آب خوردن و ...

منم دقیقا مثل توام

دکترم رفتم ،پاپ اسمیر هم دادم هیچی نشون نداد

ولی در عذابم نمیدونم دیگه چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم قارچ داشتید؟

من نه سوزش داشتم اکثرا بعد پریودی . به نوار حساسیت میدادم یکی دو ماه به جای نوار از پارچه استفاده می کردم کثیف کاری پارچه زیاده اما بعدش اصلا سوزش نداشتم اما الان باز نوار استفاده می کنم ولی کلا همیشه بعد سرویس کاملا خودمو خشک می کنم

اصلا به خاطر دستمال توالت نیست به نظرم وقتی مزمن میشه اینشکلی میشه که دیگه خیلی سخت از بین میره

کلا وقتی دستمال استفاده میکنم مجبورم استفاده کنم چون توی باشگاه و ....

بچه ها الان بنظرتون چیکار کنم همین عفونت الانم درست بشه زودتر ؟ و مجبور نشم دارو استفاده کنم؟

خطاب به شما و اسیاز عطاری دم گوک بگیرید دامن بپوشید دود بدید زیرتون در هفته دوبار انجام بدید وقتی خو ...

واقعا خوب میکنه واقعا من خودم خجالت میکشم از بس عفونت دارم برای من قارچی هست ببخشید میاد بیرون

برو صفحه اولم درمان عفونت با قرص کمرو بخون من خودم نتیجه گرفتم لباسهاتم هربار بزار توی مایع ضدعفونی

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

واقعا خوب میکنه واقعا من خودم خجالت میکشم از بس عفونت دارم برای من قارچی هست ببخشید میاد بیرون

اره خوب میکنه من اطرافم همه خانوما مثلا خواهرشوهرم و مادرش و غیره انجام دادن خوب شدن

خواهرشوهرم عفونت رحم و قارچی داشت

کلی دارو مصرف کرد خوب نشده بوده

اینو بهش گفتم دوبار انجام داد و گفت خوب شدم

شوهرم پاش زخم شده بود عفونت کرده بود روش و زخمش بسته نمیشد

دود دادم به زخمش سریع زخمش بسته شد و عفونتشم خشک شد

خیلی خوبه گیاهش.

درکنارش دمنوش چایی کوهی هم بخور اما موقع پریودیت نخور چون خونریزیتو کم میکنه.

این دمنوش عفونت داخلی و خوب میکنه.