2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری نگو از خدا بخت خوب بخواه چه فایده که یه دوزاری پیدا کنی بعدم طلاق بگیری نخواه فقط شوهر کنی از خدا بخواه یه بخت خوب سر راهت بذاره حالا بیست و هفت سی یا هرچی مهم خوشبختیه

رو اددامه تحصیلت شغلت ترفیع گرفتن کار کن تو عروسی که میری مجلس زنونه بگوو بخند حتما بخندون از کارات هنرات غذاهات بگو به خانومای مسن حتمااا کمک کن تو به اونا کمک میکنی در عوض اونام معرف تو مییشن ماشاءالله دختر فلان خانومی چه بزرگ شدی میدونستی بچه بودی یدفعه گند زدی به فرشمون من بردمت زیر شیر اب شستمت

تو مهمونی عروسیپاشو کمک صاحاب مجلس ظرف بگرون به چشم بیایی تو مجلس زنونه اصن خودتو خوشگل کن چه عیبی داره فقط اسپندم دود کن😁

۳۲،۳۳سالگی ازدواج میکنی یه ازدواج معمولی ولی راحت وبا آرامش یعنی ظاهرن معمولی ولی باطن ازدواجت خوبه ...

عزمزم میشه لطفا برا منم بگی

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹