2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

آرزوی هر دختر وپسری است که بالاترین اتفاق زندگی شون ازدواج است محقق بشه چون با ازدواج نیمی از دین فرد کامل میشه درکنار هم بودن یعنی کامل شدن امیدوارم همه دختران وپسران کشورم خاصه شما خواهر گرامی هرچه زودتر به این آرزوی زیبا برسید ودر کنار همسرتون خوشبخت باشید.

فرض کنید یه مردی چیزی این تاپیکو ببینه چقدر احساس قدرت کنه

من تاحالا ندیدم یه پسر غصه زن نگرفتنو بخوره شما دیدین ؟

شما هم تو سایت های همسریابی ثبت نام کنید

اینجا چه کمکی میشه کرد ؟

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

بدبخت تو.نیستی بدبخت منم که اواره ی بچه شدم مجبورم بسوزم تا اینا بزرگ شن بعدش یه غلطی بکنم و

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
۳۲،۳۳سالگی ازدواج میکنی یه ازدواج معمولی ولی راحت وبا آرامش یعنی ظاهرن معمولی ولی باطن ازدواجت خوبه ...

علم غیب داری؟

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

چرا تا یه دختر مجرد تاپیک میزنه که من مجردم و فلان قد سن دارم فورأ میان میگین که وااااای تو فکر میکنی بدبختی خیلی هم خوشبختی و فلان

حالا چندنفر تو زندگی مشترک حالا به هر دلیلی تو زندگی مشترکشون خوشبخت نشدن دیگه نباید بیان بگن ازدواج خوب نیست و فلان

شما هم از درون یه دختری که سن ازدواجش گذشته خبر ندارید از نگاه ها و سوال ها و پچ پچ ها و تمام حس های بدی که اون دختر تجربه میکنه اطلاع ندارین

همه متأهل ها بدبخت نیستن همه مجردها هم خوشبخت نیستند آدم ها رو با درد و دلشون تنها بزاریم وقتی کاری از دستمون براشون برنمیاد لطفا

هم سنتم و منم

نارحتم

ولی الان یک لحظه قیمت ماشین درب و داعون کوییک رو توی یک تاپیک دیگه دیدم و حس کردم باید این آرزو رو به گور ببرم با خودم

حالا واسه شما دعای خیر دارم

ولی من که فکر نکنم رنگ خواستگار وطلا و خونه

یا ... آینده رو بتونم ببینم با این اوصاف