2777
2789
عنوان

منی که 20 ساله با کسی نبودم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 57 پست
متاسفانه جامعه به سمتی رفته که وقتی تعریف میکنی تاحالا باکسی نبودی به چشم تمسخر یا کمبود نگاه میکنن

بزار مسخره کنن

کار درست رو تو می کنی .

تو پبشرفت هم می کنی به موقع هم دست می گیری

خبری تو گرفتن دست نیست !

بچسب به زندگیت !

از دخترایی مثل تو خوشم میاد...

صبحها می رفتم برای پیاده روی هر روز روی یه نیمکت یه دختر کلاس ۹ و پسر ۹ قرار داستن و بگو بخند و ماچ و بغل و بوس و ... تا هفت و نیم که برن مدرسه دست در دست یکدیگررررر!!!

به نظرت ابنها می تونن برای درس یک لحظه تمرکز کنن بعد دختر و پسر ۱۵ ساله چی از تعهد و عشق می دونن همش ترکیبات هورمونی بهم ریختشون هست !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم رفتارای بقیه این حسو بهم داده🫠

منم همینطور بودم به خصوص وقتی که رفتم دانشگاه یا بیشتر وارد جامعه شدم

اما وقتی بیشتر فکر کنی به این نتیجه میرسی هر چیزی وقتی داره و این سن بیشتریا بچه ان هنوز از نظر فکری و تو رابطه رفتن مناسب خیلی از ماها شاید نباشه چه بسا ضربه های بدتری بهمون وارد کنه. خیلی از این همسن هامون دوست دارن یه خودی نشون بدن با این کارا یا توجه بخرن و خلاصه ما ممکنه باهاشون فرق داشته باشیم و این چیز بدی نیس

بزار مسخره کنن کار درست رو تو می کنی .تو پبشرفت هم می کنی به موقع هم دست می گیری خبری تو گرفتن دست ...

قربونت برم ممنون✨

اگه اهمیت نمیدادم به دیگران و حرفاشون و کار خودمو میکردم زندگیم بهتر بود ولی حیففف

خب عزیزم الان از ما مدال طلا میخوای؟ چیکار کنیم انتخاب خودت بوده خیلیا دوست میشن ازدواج میکنن کسی هم ازرده نمیشه دلیل نمیشه چون انتخاب شما چیز دیگه ای بود بقیه خرابن شما خوبی که نمیفهممتون

خب عزیزم الان از ما مدال طلا میخوای؟ چیکار کنیم انتخاب خودت بوده خیلیا دوست میشن ازدواج میکنن کسی هم ...

عزیزم من گفتم بقیه بد من خوب ؟ صرفا چون حالم خیلی گرفته بود امشب بابت این موضوع ، اومدم این متنو نوشتم ببینم بقیه چه نظری دارن دلیل جبهه گرفتنتونو متوجه نشدم

عزیزم من گفتم بقیه بد من خوب ؟ صرفا چون حالم خیلی گرفته بود امشب بابت این موضوع ، اومدم این متنو نوش ...

خب به ما چه ؟ شما یه انسان دارای قدرت انتخابی قرار نیست چون شما اینو انتخاب کردی پاک و مقدسی بقیه بدن 🤷🏻♀️ذاتا دخترای دیگه هم کاباره راه ننداختن