2777
2789
عنوان

منی که 20 ساله با کسی نبودم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 57 پست
از درسی که هیچ دستاوردی برام نداشته خستممم

خب راستش این حقیقت تلخیه ولی الان بعضی از رشته ها فقط بازار کار دارن باید رشتتو هوشمندانه انتخاب میکردی/کردی

نمیدونم چرا بهم وایب کنکوری میدی عزیزم

معمولا حس هام درسته😐💔

خدایا واقعا چرا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به ما چه ؟ شما یه انسان دارای قدرت انتخابی قرار نیست چون شما اینو انتخاب کردی پاک و مقدسی بقیه بد ...

من راجب بقیه حرف نزدم😐 اگ به شما ربطی نداشت و موضوع جالبی برات نبود چرا اومدی زیر تاپیک من بحث میکنی عجب...

من راجب بقیه حرف نزدم😐 اگ به شما ربطی نداشت و موضوع جالبی برات نبود چرا اومدی زیر تاپیک من بحث میکن ...

گفتی بقیه کار بلدن به نظرم انقد پیک می نباش به هم جنس خودت توهین نکن چیپه این رفتارا

خب راستش این حقیقت تلخیه ولی الان بعضی از رشته ها فقط بازار کار دارن باید رشتتو هوشمندانه انتخاب میک ...

من کنکورایی که دادم روان شناسی اصفهان . میکروبیولوژی تهران . کامپیوتر قبول شدم نرفتم هیچکدوم به دلم نبود🫠

گفتی بقیه کار بلدن به نظرم انقد پیک می نباش به هم جنس خودت توهین نکن چیپه این رفتارا

فک کنم معنی پیکمی رو اشتباه یادگرفتین😂🤚🏻اونی که میاد از درددل بقیه ی همچین برداشتایی میکنه و تخریب میکنه شمایی ن من .

دیگه نظر ندین واقعا از بحث باادمایی که حرف کسی جز خودشونو قبول ندارن خوشم نمیاد

والا الان تو این سن بقیه 10 تا اکسو رد کردن

اونی که اینو تو مخت کرده یه هرزه ی به تمام معناست .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

متاسفانه جامعه به سمتی رفته که وقتی تعریف میکنی تاحالا باکسی نبودی به چشم تمسخر یا کمبود نگاه میکنن

اونی که مسخره ت میکنه .خودش هرزه س

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

فک کنم معنی پیکمی رو اشتباه یادگرفتین😂🤚🏻اونی که میاد از درددل بقیه ی همچین برداشتایی میکنه و تخری ...

پیک می کسیه که همجنس خودشو بیاره پایین که شما اوردی دوما شما جوری رفتار کردی جز خودت کسه دیگه ای رو قبول نداری منم ترجیح میدم بحث رو ادامه ندم