خسته نباشید میگم به خودم که تااینجای کار دوام آوردم
تو میتونی
ادامه بده....
لطفا جا نزن من قوی
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
بابا ایول😍😍😍😍30کیلو؟؟؟؟ نوع رژیمت چی. بودقد و وزنت چند بودچند شده
ممنونم عزیزم
کالری شماری و فست8،16
ورزش هم تو خونه انجام میدم
قدم177
وزنم 110بود🥴
الان 80هستم
تا 75 میخوام برم
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نمیدونم از ۷ ماهگی یه دفعه بی دلیل تشنج شروع شد چند بار بیمارستان بستری شد انواع آزمایش و نوار مغز و اینا دادیم مشخص نشد گفتن باید آزمایش ژنتیک بدیم اونم میفرستن خارج الان دو ماهه دادیم هنوز جواب نیومده صبح تا شب استرس دارم
ممنونم عزیزم کالری شماری و فست8،16ورزش هم تو خونه انجام میدم قدم177وزنم 110بود🥴الان 80هستم تا 75 می ...
واقعا قوی هستی
ازت خوشم اومد
چیزی تا رسیدت به هدفت نداری
شک ندارم که خیلی خوش اندام شدی
لباسارو تنگ کردی دیگه؛ درسته؟؟؟
راستی هرماه چقدرکم کردی دختر قوی؟
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
من تنبلی تخمدان دارم بخاطر همین باید حتما وزنم رو پایین بیارمقصدم اینه از این ماه تا عید رژیم فستینگ ...
ممنونم از محبتت عزیزم
نظر لطفته مهربانو🤍
منم تنبلی داشتم عزیزم و الان خیلی بهترم
حتما شروع کن فست خیلی عالیه اولاش سخته ولی بعد معدت عادت میکنه بهش
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
نمیدونم از ۷ ماهگی یه دفعه بی دلیل تشنج شروع شد چند بار بیمارستان بستری شد انواع آزمایش و نوار مغز و ...
یعنی پسرت کوچیکه؟