2777
2789
عنوان

به نظرتون مادرشوهری که انتقام زندگی داغون خودشو از عروس می‌گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 31 پست
یاداوری زخم هایی که بهم زده داغونم میکنه دیشب با هوش مصنوعی چت میکردم گفت باید بری تراپبست تا هر ...

تنها نیستی عزیزم

خیلی از خانم ها از این مشکلات داشتن....یا تحمل نکردن و طلاق گرفتن،یا موندن و تحمل کردن و ریختن توی دلشون تا بعد ها بعد از چند سال زندگیشون بهتر شده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خوبی ؟ چون الان خیلی از دخترا هم پر افاده ای و پرو ان مطمئنی حق با توئه؟خودتو چجوری میبینی

من اصلا ظلمی بهشون نکردم اینقدر از حق خودم کوتاه اومدم که به سادگی معروف شدم ولی حالا زخم هایی که بهم زدن درد میکنن عفونت کردن روحمو زخم کردن

تنها نیستی عزیزمخیلی از خانم ها از این مشکلات داشتن....یا تحمل نکردن و طلاق گرفتن،یا موندن و تحمل کر ...

ولی برای من بهتر نمیشه روز به روز بدتر میشه . جوونیم را سوزوندن

ولی برای من بهتر نمیشه روز به روز بدتر میشه . جوونیم را سوزوندن

میدونم......

منم الان دارماشک میریزم....

تمام روزهای خوبمو خواهرشوهرام خراب کردن

چه کاری از دستمون برمیاد؟

هیچی....

من هرکاری بگی کردم، از در محبت و صحبت و بعدشم دعوا و دفاع از خودم و بعدشمارامش وکوتاه اومدن و.....وارد شدم

هیچ کدوم اثر نکرد

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

اینا تفاوت فرهنگیه،درستم نمیشه

شوهرت چی رابطت باهاش خوبه

مثل خودشه و ازش فرمان میگیره کلا همشون چشمشون به دهن مادرشونه . مسئله اصلا احترام ومحبت نيست. اگر بهش بگه به زنت محل نذار خرید نکن عین همونو انجام میده